20 / 04 / 2024

QNB Finansbank'tan dev kampanya! Herkes faydalanabilecek, hemen başvurun! 

QNB Finansbank'tan dev kampanya! Herkes faydalanabilecek, hemen başvurun! 

QNB Finansbank'tan yeni kampanya geldi! QNB Finansbank otomatik fatura ödeme talimatı verenlere, inanılmaz bir fırsat sunacak! İşte kampanya ayrıntıları...



QNB Finansbank'tan yeni kampanya geldi! QNB Finansbank otomatik fatura ödeme talimatı verenlere, inanılmaz bir fırsat sunacak! Bu kampanyadan faydalanmak için QNB Finansbank müşterisi olmanız gerekiyor. 

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

"QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınızla, 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni aktif otomatik fatura ödeme talimatı başına 40 TL olmak üzere, toplamda 120 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı!"

İşte diğer kampanya ayrıntıları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön