29 / 03 / 2024

Quattordici Çeşme teslim tarihi!

Quattordici Çeşme teslim tarihi!

Firma: Veryeriler İnşaat

Proje: Quattordici

Veryeriler İnşaat tarafından hayata geçirilen Quattordici Çeşme projesi İzmir Çeşme'ye bağlı Ayasaranda bölgesinde yükseliyor. Proje 3 bin 286 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Quattordici Çeşme teslim tarihi haberimizde yer alıyor.



Quattordici Çeşme projesinde inşaat çalışmaları bu yıl 15 Ekim'de başladı. Proje deniz ve Sakız Adası manzaralı daireler yer alıyor.  Quattordici  Çeşme teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor.

 

Quattordici Çeşme projesi villa ve rezidans dairelerden oluşuyor. Proje 8 dubleks villa ve 6 rezidans daire olmak üzere toplam 14  konuttan meydana geliyor.

 

Quattordici Çeşme projesinde villalar 3 oda 1 salon olarak yer alırken rezidans daireler ise 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde bulunuyor.

 

Quattordici Çeşme projesinde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Projede villalar net 200 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 

 

Quattordici Çeşme projesi 2 bin 500 metrekare alanını yeşil alan olarak ayırdı. Projede her villaya özel yüzme havuzu ve kapalı otopark bulunuyor. Her konuta 2 araçlık otoparkın olacağı projede özel güvenlik, yerden ısıtma, kat bahçeleri, doğayla uyumlu peyzaj yer alıyor.

 

 

Quattordici Çeşme teslim tarihi!

Çeşme merkezine 1,5 kilometre, Çeşme Marina'ya 2 kilometre yakınlıkta bulunan Quattordici Çeşme projesinde teslimler 2015 yılı Aralık ayı sonunda yapılması hedefleniyor.

 

 

Quattordici Çeşme iletişim

Quattordici adres: 16 Eylül Mahallesi, 3307 Sokak, Ayasaranda Koyu-Çeşme / İzmir

Tel: 0232 716 91 96

Web: www.quattordici.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com

Quattordici Çeşme 2019 fiyatları!
 


projeye sor



Geri Dön