25 / 04 / 2024

Ramazan kolisi yardımı yapan kurumlar! Ramazan kolisi başvurusu nasıl yapılır? 

Ramazan kolisi yardımı yapan kurumlar! Ramazan kolisi başvurusu nasıl yapılır? 

İhtiyaç sahibi ailelere, yoksul, dul ve yetimlere, belediyeler, valilikler, bakanlıklar, dernek ve vakıflar tarafından verilen Ramazan kolisi yardımı, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in yaklaşmasıyla yeniden gündeme geldi. 



Belediyelerin yaptığı yardıma ikametgâhınızın yer aldığı belediyeye giderek ve burada başvuru formu doldurarak, başvuruda bulunabilirsiniz.

e-Devlet kapısı üzerinden de erzak yardımına başvuru yapılabiliyor. http://www.turkiye.gov.tr/icisleri-sosyal-yardim-talebinde-bulunma-ve-talebi-sorgulama-4671 adresinde yer alan formu doldurarak, başvuru yapılabilir.

İhtiyaç sahiplerine yakacak yardımı, gıda ve erzak yardımı, elektrik yardımı gibi yardımlar yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yardımlarına başvuruda bulunmak için ikâtmetgahın yer aldığı bölgedeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına gidebilirsiniz.

Ramazan kolisi yardımı yapan kurumlar! Ramazan kolisi başvurusu nasıl yapılır? 

Muhtarlıktan alınan fakirlik belgesiyle de başvuru yapabilirsiniz.  

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarında hane kayıt formu doldurarak, diğer yardımlara da başvuru yapılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön