23 / 04 / 2024

Ramazan Ülger TSB'nin yeni Başkanı oldu!

Ramazan Ülger TSB'nin yeni Başkanı oldu!

TSB açıklamasına göre, Birliğin üyeleri arasında yer alan 61 şirketin oy kullandığı Genel Kurul'da, Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger iki yıl süreyle görev yapmak üzere yeni Başkan seçildi.




Türkiye Sigorta Birliği'nin (TSB) yeni Başkanı, Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger oldu. TSB açıklamasına göre, Birliğin üyeleri arasında yer alan 61 şirketin oy kullandığı Genel Kurul'da, Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger iki yıl süreyle görev yapmak üzere yeni Başkan seçildi.


TSB'nin bugün gerçekleştirilen Genel Kurulu'nda, başkan adaylarından Ülger 42, Allianz Sigorta AŞ Üst Yöneticisi Solmaz Altın ise 19 oy aldı. Böylece daha önce TSB Denetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ramazan Ülger, yeni Birlik Başkanı oldu.


Sigortacılık Kanunu uyarınca yapılan seçimde ayrıca Hayat Dışı Yönetim Komitesi, Hayat ve Emeklilik Yönetim Komitesi ile Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri de belirlendi. Seçimi takip eden 3 gün içinde Seçim Kurulu'na herhangi bir itiraz yapılmadığı takdirde sonuçlar resmi olarak kabul edilecek.



Dünya


Geri Dön