19 / 04 / 2024

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim?

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim?

Firma: RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı

Proje: Star Towers

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Star Towers projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...



21 bin metrekare alan üzerine yayılan RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Star Towers projesi toplam 679 adet konuttan meydana geliyor. Star Towers Esenyurt satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Satış süreci devam eden Star Tower projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta yer alıyor. Projeden banka kredisi ile konu sahibi olmak mümkün.


RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim?

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim sorusuna hemen yanıtı veriliyor.


RDS-Reform İnşaat Star Towers'ta 3 katlı market alanı, alışveriş merkezi, bir adet karma yüzme havuzu ile bir adet çocuk ve bayan yüzme havuzu, her bloğun 16. katında bulunan çocuk kreşi ve anaokulu alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, Türk hamamı, sinema, tiyatro, spa ve kuaför, kapalı otopark ile birlikte 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmeti yer alıyor.


Esenyurt Star Towers satış ofisi

Telefon: 444 16 77

Web Adresi: www.startowers.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön