28 / 03 / 2024

Real Merter fiyat!

Real Merter fiyat!

Firma: Oliv Yapı-Vizyon Yapı

Proje: Real Merter

Real Merter fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı tarafından inşa ediliyor.



Real Merter Konutları'nın alanları 66 - 185 metrekare olarak tasarlandı. Mimar Yahya Baş Stadı'nın hemen yanında yer alan projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 


Real Merter fiyat konutların kat ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede yüzde 50 peşin ödemelerde, kalan tutar için firma bünyesinde 12 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 


Güngören Real Merter'in sosyal alanları; sauna, her daireye özel otopark, güvenlik, fitness center, buhar odası, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzundan oluşuyor. 


Vizyon Yapı ve Oliv Yapı tarafından İstanbul Güngören'de hayata geçirilen Real Merter Evleri 10 katlı şekilde dizayn edilen 3 bloktan meydana geliyor. 


Real Merter fiyat!


Yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısmın banka kredisiyle vadelendirildiği Real Merter Güngören'de daire fiyatları 338 bin TL'den başlıyor. Projede 248 adet konut ve 157 adet ticari birim bulunuyor.


Real Merter Güngören satış ofisi 

Tel: 444 48 51

Web: www.realmerter.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön