24 / 04 / 2024

Realty World Türkiye, Bursa'da seminer verdi!

Realty World Türkiye, Bursa'da seminer verdi!

Realty World Türkiye, Türkiye toplam ihracatının beşte birini gerçekleştiren ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan illerin başında gelen Bursa'da Seminer verdi. Bursa "Türkiye’nin en nitelikli sektörel gelişim alanlarından bir tanesi...



Realty World Türkiye, Türkiye toplam ihracatının beşte birini gerçekleştiren ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan illerin başında gelen Bursa'da Seminer verdi. 


Realty World Türkiye Franchise Satış Yöneticisi Kadir Tümen;  Gayrimenkul Sektörünün Dünü, Bugünü Yarını konulu seminerde Bursa "Türkiye’nin en nitelikli sektörel gelişim alanlarından bir tanesi. Özellikle nitelikli konut arzının yanında, diğer illere  nazaran en büyük avantajlarından bir tanesi de bölgenin ticari ve endüstriyel gayrimenkul çeşitliliğine  de sahip olması. Körfez Geçiş Hattı ile şehrin öncellikle İstanbul gibi büyük şehirlere olan yakınlığının artması, bu paralelde bölgedeki arazilere olan talep orta vadeli yatırımcılar için önemli fırsatlar yaratmakta. Ayrıca Bursa şehrinin bu özelliklerinin yanı sıra hızla gelişmeye devam eden sanayisi ve ticaret şehri olması önümüzdeki yıllarda şehrin çok daha fazla ilgi görmesine olanak sağlamaktadır. 


Önümüzdeki süreçte Bursa halkının ve şehire ilgi duyan yatırımcıların nitelikli gayrimenkul danışmanlık hizmetlerine fazlasıyla ihtiyacı olacağını öngörmekteyiz; bu çerçevede aramıza yeni ve nitelikli iş ortakları katmayı hedeflemekteyiz." dedi. 


Ayrıca Kadir Tümen; katılımcılara Garanti Koza ve Realty World Türkiye hakkında bilgiler vererek; Garanti Koza İnşaat ile proje gücümüz var, genç bir markayız, finansal yapımız güçlü ve marka yönetimini iyi biliyoruz. Bursa'da tek olan ofis sayımızı en kısa zamanda arttıracağımıza ve nitelikli ofisler kazanacağımıza inancımız sonsuzdur dedi.


Yoğun ilgi ve katılımın olduğu seminerlerimize Türkiye’nin değişik illerinde devam edeceğiz... 


Geri Dön