18 / 04 / 2024

Relax Plus görücüye çıktı! 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

 Relax Plus görücüye çıktı! 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara'nın önemli lokasyonlarından Yaşamkent'te gerçekleştirilen ve 'Hayatın Artısı' sloganıyla yola çıkan Relax Plus'un lansmanı ünlü konukların katılımıyla gerçekleştirildi.



FIRAT Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon ortaklığında Yaşamkent'te hayata geçirilen Relax Plus'a renkli lansman. Ankaralıları kompakt yaşam alanıyla tanıştıran Relax Plus'ın lansmanına Tuğba Altıntop, Zeynep Mansur, Simge Tertemiz ve Tatiana Tsvikevich katıldı. Ömer Faruk Fukara, Ankara'nın çehresini değiştiren yenilikçi projeleriyle, yıllardır binlerce aileyi istedikleri eve kavuşturduklarını belirtti. Çevreye duyarlı ve yeşil çözümleri önemsediklerinin altını çizen Fukara, projelerinin tasarım aşamasından anahtar teslim aşamasma kadar her süreçte uluslararası standartların yanı sıra kurumsal standartları da uyguladıklarını vurguladı. Fukara "Bütün bu standartların ana hedefi evinizde mutlu ve huzurlu olabilmenizdir" dedi. Relax Plus'ı günlük yaşama uyum sağlayacak, ev yaşamını keyifli hale getirecek bir proje olarak tasarladıklarını söyleyen Fukara, genç, dinamik, keyifli ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturduklarına dikkat çekti. 


ULAŞILABİLİR FİYATLAR

 149 binden başlayan fiyatlarla satışa sunulan Relax Plus'un ulaşılabilir fiyatlarıyla yatırımın yeni artısı olacağını bildiren Fukara, "Yaşam büyük bir hızla ilerliyor. Her şey değişiyor, dünyanın bir köşesinde ne olup bittiğini saniyeler içinde öğrenebiliyoruz" Yaşama uyum sağlayabilmek için hızlı, güçlü ve dinamik olmak gerekiyor. Bu koşturmaca içinde bir evden beklediklerimiz de değişiyor. Bize uyum sağlayacak bir ev arıyoruz. Aradığımız her şeyi bulabileceğimiz, bizim gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman sakin yaşam alanları arıyoruz. Relax Plus, işte bu gerçek ihtiyaçlar için gerçek çözümler sunuyor" dedi. 


Akşam Ankara 


Geri Dön