29 / 03 / 2024

RE/MAX Brokerları bilgi ve deneyim depoladı!

RE/MAX Brokerları bilgi ve deneyim depoladı!

RE/MAX Türkiye, RE/MAX ofis sahipleri için 2009 Broker Kampı'nı Sapanca'da gerçekleştirdi



RE/MAX Türkiye Broker Kampı'na bu yıl yine Angelo Fradera ve Fernando Moura gibi RE/MAX sisteminin dünya çapındaki önemli isimleri katılarak, ofis sahipleri ile gayrimenkul sektörü için çok değerli bilgi ve deneyimler içeren eğitim seminerleri gerçekleştirdiler.

11-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Broker Kampı'nın açılış konuşmasını RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn yaptı ve 2009 yılının ilk 6 ayını değerlendirerek, yeni hedefler ve stratejiler konusunda bilgi verdi. RE/MAX Türkiye Broker Kampı için Türkiye'ye gelen RE/MAX International "Hall of Fame" eğitimcisi Angelo Fradera ise, ofis sahiplerine satış konusunda eğitim verdi.

2000 yılında bu yana RE/MAX sistemi içerisinde yer alan ve Portekiz'de birçok başarıya imza atan Albufiera Ofis Brokerı Fernando Moura'nın da konuk olduğu Broker Kampı'nda,  modern gayrimenkul pazarlama metodları paylaşıldı. KALDER Kalite Danışmanı Müjgan Kerman da RE/MAX Türkiye'deki Toplam Kalite çalışmaları konusundaki brokerları bilgilendirdi.

İki günlük eğitimin son gününde RE/MAX Brokerları için bir günlük "Workshop" gerçekleştirildi. Workshop'ta, sisteme yeni katılan RE/MAX brokerları yaşanmış tecrübelerden yararlanırken, deneyimli brokerlar ise ofislerinin gelişimlerini hızlandırmak için yeni uygulama ve fikirler ile vizyonlarını daha da geliştirme olanağı buldular.


Geri Dön