16 / 04 / 2024

RE/MAX Türkiye ofisi kendi enerjisini üretecek!

RE/MAX Türkiye ofisi kendi enerjisini üretecek!

Dünyanın önemli gayrimenkul firmalarından olan RE/MAX’ın Türkiye ofisi, sürdürülebilir bir gelecek için güneş enerjisi panelleri ile kendi enerjisini üretecek.



Birleşmiş Milletler Global Compact sözleşmesini 2020 başında imzalayan ilk şirketlerden RE/MAX Türkiye, daha yaşanabilir bir gelecek için güneş enerjisi panelleriyle kendi enerjisini üretiyor. Firmanın genel merkezinde kullanılmaya başlanılan güneş enerjisi sistemi, bir uygulama aracılığı ile de takip edilebilecek. Böylece firma anlık olarak ne kadar elektrik üretildiğini görme imkanı bulacak. 

“Çocuklarımız için daha yaşanılır bir dünya bırakmakla sorumluyuz”

Temiz enerjinin çok daha önemli hale geldiği bu günlerde odağını bu yönde tutan firmaların birbirlerine örnek olması gerektiğini belirten RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Çocuklarımız için daha yaşanılır bir dünya bırakmak zorundayız. Yenilenebilir enerji kaynakları, hem bizim hem de gelecek nesiller için oldukça önemli. 4 bin 500’den fazla insanın buluştuğu bir aile olan RE/MAX Türkiye olarak, bu konularda hem öncü hem de yol gösterici olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Ayrıca RE/MAX Türkiye, TEMA ile birlikte gerçekleştirdiği çalışmalarla ağaçlandırma ve hatıra ormanları projelerine de destek oluyor. Bununla birlikte firma yıl sonuna kadar orman alanları ile ilgili yenilikçi projeleri de uygulamaya koyacak. 
 


Geri Dön