28 / 03 / 2024

Remzi Aydın yeni hizmet binalarını denetledi!

Remzi Aydın yeni hizmet binalarını denetledi!

Remzi Aydın, Eyüp’ün her sokağını her caddesini adım adım dolaşıyor. Mesaisinin bir bölümünü Eyüp’ü geliştirmek adına yeni projeler üzerinde çalışmaya ayıran Başkan Aydın, bir bölümünü de vatandaşı dinleyerek, esnaf ziyareti yaparak geçiriyor.




“Huzur Başkenti Eyüp”ün Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ün her sokağını her caddesini adım adım dolaşıyor. Mesaisinin bir bölümünü Eyüp’ü geliştirmek adına yeni projeler üzerinde çalışmaya ayıran Başkan Aydın, bir bölümünü de vatandaşı dinleyerek, esnaf ziyareti yaparak geçiriyor. Dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Başkan Aydın, tüm aksaklıkları yerinde görerek müdahale ediyor. 

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’te yakında açılışı gerçekleştirilecek yeni hizmet binalarını da sık sık denetliyor. Geçtiğimiz günlerde Eyüp Sultan Bulvarı’ndaki Yeni Belediye Hizmet Binası, Kemerburgaz’daki Spor Kompleksi ve Semt Polikliniği’nde incelemelerde bulunun Başkan Aydın, bu kez Eyüp’ün en turistik bölgelerinden Pierre Loti’de yapımı devam eden Engelliler Sürekli Eğitim Merkezi (ESER) inşaatını gezdi. Tarihi Pierre Loti Kahvesi’ni de ziyaret eden, kahvenin tüm iç mekanlarını dolaşan Başkan Aydın, mekanın işletmecisiyle bir süre sohbet etti. 

Engelliler Sürekli Eğitim Merkezi inşaatının ne durumda olduğu, hangi aşamaya gelindiği konusunda  bilgi alan Başkan Aydın, engelliler için yaptırılan eğitim merkezinin inşaatının bir an önce tamamlanarak hizmete açılması için çalışmaların hızlandırılması yönünde talimat verdi. 

Ardından Pierre Loti Şehit İdris Parkı’na geçen Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkta dolaşarak denetlemelerde bulundu. Semt sakinleri ile de sohbet eden Başkan Aydın, parktaki eksikliklerle ilgili şikayetleri dinledi. Başkan Remzi Aydın semt sakinlerine eksiklikleri yerinde ve görerek tespit ettiklerini, giderilmesi için gerekenlerin yapılacağını söyledi. 

Başkan Remzi Aydın, Köprülü Spor Kulübü’ne de bir ziyarette bulundu. Kendisi de doğma büyüme Eyüplü olan Başkan Aydın ile vatandaşlar hem sporu konuştular hem de eski Eyüp anılarını yad ettiler.  


Eyüp Belediyesi


Geri Dön