17 / 04 / 2024

eyüp 2015 projeleri

eyüp 2015 projeleri

Gençlere ve çocuklara yönelik önemli çalışmalara imza atan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, son olarak minikleri 2 yeni park ile buluşturdu. Eyüp Belediyesi Esentepe'de bulunan Şair Şirzat ve Emniyettepe'deki Dergah Parkı'nı hizmete açtı.

Eyüp projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, birim müdürleriyle hafta sonunda Eyüp’ü ve Eyüp’ün sorunlarını masaya yatırdı. Tüm mahallelerin tek tek ele alındığı toplantıda son 1 buçuk yılda yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik planlar konuşuldu.

Eyüp yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Eyüp'te devam eden ulaşım, sağlık, kültür ve spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Eyüp'ün en kaliteli yaşam merkezlerinden birisi olması bekleniyor. Tüm Eyüp'ü kapsayan vizyon projeler, yakın bir tarihte hizmete sunulacak.

Remzi Aydın: Eyüp dev projelerle büyüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ulaşım, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlardaki dev projeler hızla ilerliyor, Eyüp geleceğe hazırlanıyor.

Eyüp’ün Tarihi Merkez Yönetim Planı, İBB ile birlikte yürütülecek!

Eyüp Belediyesi’nin ziyaretçi yönetimi yolu ile hayatın akışının düzenlenmesi amacıyla Bilgi Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği Eyüp Kentsel SİT Alanı Tarihi Merkez Yönetimi Planı bundan böyle İBB ile birlikte yürütülecek.

Remzi Aydın: Eyüp demir ağlarla örülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, site yöneticileri ve okul müdürlerine, sosyal hizmetlerden spora, eğitimden altyapıya ve kültüre kadar yapılan tüm hizmetler ve hazırlanan projelerle ilgili bilgi verdi.

Remzi Aydın yeni hizmet binalarını denetledi!

Remzi Aydın, Eyüp’ün her sokağını her caddesini adım adım dolaşıyor. Mesaisinin bir bölümünü Eyüp’ü geliştirmek adına yeni projeler üzerinde çalışmaya ayıran Başkan Aydın, bir bölümünü de vatandaşı dinleyerek, esnaf ziyareti yaparak geçiriyor.

Remzi Aydın raylı sistem çalışmalarını denetledi!

Her gün mahalleleri dolaşarak burada vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, aynı zamanda ilçede gerçekleştirilen yol yapımı ve raylı sistem çalışmalarını da denetliyor.

Eyüp'te yapılacak projeler masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ün kanaat önderleri ile biraraya geldi. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın da katıldığı toplantıda, Eyüp’ün sorunları, yapılacak çalışmalar ve planlanan projeler konuşuldu.

Remzi Aydın engelli çocuklar için yaptırılan okulu inceledi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Çırçır’ı gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Bu arada, engelli çocuklar için, hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan okulun inşaatını ve Asım Yıldız Parkı’nı da denetledi.

Eyüp'e spor, sağlık ve eğitim merkezi kurulacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın başkanlığında gerçekleştirilen ‘Spor Çalıştayı’nda, ‘Spor Etkinlikleri Eylem Planı’ masaya yatırıldı. Eyüp sakinlerinin sağlıklı yaşam bilincini ve spor kültürünü arttırmak amacıyla yapılacak çalışmalar belirlendi...

Kemerburgaz Sağlık Ocağı açılış için gün sayıyor!

Açılışını önümüzdeki günlerde yapacaklarını kaydeden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın; “Kemerburgaz’da Sağlık Ocağı yaptık, Eyüp Belediyesi yaptı. İçerisinde diş bölümü, röntgen, laboratuvar gibi bölümler mevcut" dedi

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

Eyüp'teki markalı 5 konut projesi!

İstanbul'un tarihi ilçelerinin başında gelen Eyüp'te markalı konut projeleri geliştirilmeye devam ediliyor.  Peki Eyüp'te hangi konut projeleri bulunuyor. İşte Eyüp'teki markalı 5 konut projesi...

Eyüp Sultan 500 milyonluk 67 farklı projeyle ihya olacak!

Eyüp Sultan, 500 milyon TL’lik bütçeli 67 farklı projeyle ihya olacak.Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş ve Eyüp Sultan Belediye Başkanı Aydın projeleri anlattı...

Eyüp'te konut satışları yüzde 20 arttı!

Eyüp'te konut satışlarının son üç ayda yüzde 20 arttığına, dairelerin ise yüzde 100 değer kazandığına dikkat çeken Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, devletin hayata geçirdiği altyapı ve ulaşım projeleri tamamlanıncaya kadar bölgedeki yükselişin devam edeceğini belirtti.

Eyüp ve Gaziosmanpaşa projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplantı düzenleyerek tecrübelerini paylaştı.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep zamanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projeleri geliyor!

Mod İstanbul’un 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alandan oluşuyor. Yeni Nesil Eyüp, 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde ön talep fırsatı!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep zamanı!

Ortadoğu Grup,yeni projeleri için ön talep toplamaya başladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri dikkat çekiyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Eyüp ve Kağıthane'deki 2 projesine ön talep topluyor. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri hakkında bilgi almak için www.2proje.com adresi ziyaret edebilirsiniz.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep dönemi!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un önemli merkezlerinde hayata geçireceği projeleri için ön talep toplamaya başladı.Eyüp ve Kağıthane projeleri için başvurular www.2proje.com adresinden yapılıyor.

eyüp 2015 projeleri Haberi

eyüp 2015 projeleri


Gençlere ve çocuklara yönelik önemli çalışmalara imza atan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, son olarak minikleri 2 yeni park ile buluşturdu. Eyüp Belediyesi Esentepe'de bulunan Şair Şirzat ve Emniyettepe'deki Dergah Parkı'nı hizmete açtı.

Açılış törenlerine, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yanı sıra, AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Esentepe Mahalle Muhtarı Engin Demirbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Aydın yaptığı konuşmalarda mahalle sakinlerini hayata geçecek projeler hakkında bilgilendirdi. İki farklı noktada gerçekleşen açılışta konuşmalarının ardından çocuklar kendileri için yapılan parkların açılış kurdelesini kesti.

Çocukların ve gençlerin vakitlerini geçirebileceği mekanlar için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Göreve geldiğimizde ilk masaya yatırdığımız bölgelerimizden bir tanesi bu...