25 / 04 / 2024

Eyüp projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, birim müdürleriyle hafta sonunda Eyüp’ü ve Eyüp’ün sorunlarını masaya yatırdı. Tüm mahallelerin tek tek ele alındığı toplantıda son 1 buçuk yılda yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik planlar konuşuldu.




Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle hafta sonunda Eyüp’ü ve Eyüp’ün sorunlarını masaya yatırdı. Tüm mahallelerin tek tek ele alındığı toplantıda son 1 buçuk yılda yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik planlar konuşuldu. 

Eyüp Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin tamamının hazır bulunduğu ve başkan yardımcısı Ahmet Turan Koçer’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantılar 2 gün boyunca devam etti. 18’er saatlik 2 çalışma halinde gerçekleştirilen toplantılarda Eyüp’e yönelik yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik planlamalar ele alındı. Eyüp’ün tüm mahalleleriyle ilgili olarak sosyal donatı alanlarından alt yapıla, ulaşımdan eğitime kadar gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 1 buçuk yıldır Eyüp’te neler yaptık ve neler yapmamız lazım onun üzerinde durduk. Aynı zamanda bir hafıza tazelemesi oldu. Geleceğe yönelik neler planladığımızı ele aldık ve adeta beyin fırtınası yaptık. Eyüp için yapacağımız projeleri netleştirmiş olduk. Eyüp’e yapacağımız hizmetler katlanarak devam edecek” dedi.



Eyüp Belediyesi


Geri Dön