17 / 04 / 2024

eyüpte hangi yatırımlar yapılacak

eyüpte hangi yatırımlar yapılacak

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Eyüp için yeni projeler geliyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere’yi makamında ziyaret etti. Başkan Remzi Aydın ziyaret sırasında, Orman Bölge Müdürü Mere ile Eyüp’te hayata geçirilecek yeni projelerle ilgili görüştü.

Eyüp ve Gaziosmanpaşa projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplantı düzenleyerek tecrübelerini paylaştı.

Eyüp projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, birim müdürleriyle hafta sonunda Eyüp’ü ve Eyüp’ün sorunlarını masaya yatırdı. Tüm mahallelerin tek tek ele alındığı toplantıda son 1 buçuk yılda yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik planlar konuşuldu.

Remzi Aydın: Eyüp dev projelerle büyüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ulaşım, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlardaki dev projeler hızla ilerliyor, Eyüp geleceğe hazırlanıyor.

Remzi Aydın: Eyüp gıpta edilen bir ilçe olacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kültür Sanat Merkez i’nde düzenlenen yemekli toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, muhtarlar, spor kulüpleri temsilcileri ile biraraya geldi...

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Segaport Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Segaport Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kart tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Eyüboğlu, Sedat Çolak ve Zeynep Aslıhan Çolak ortaklığında kuruldu.

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koç tarafından kuruldu.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Resta Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Resta Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 863 bin 30 TL sermaye bedeli ile Eyüp Kalkan tarafından kuruldu. 

eyüpte hangi yatırımlar yapılacak Haberi

eyüpte hangi yatırımlar yapılacak


Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi’nde yapılan oylamayla kabul edildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, meclis oturumunda, 2016 yılında gerçekleştirilen sportif etkinliklerden eğitim desteklerine, altyapı çalışmalarından imarla ilgili konulara, kültürel faaliyetlerden çevre düzenlemelerine, sağlıktan sanata, tümü insan odaklı yatırımları içeren raporla ilgili sunum yaptı.


Başkan Remzi Aydın, Eyüp Belediye Meclisi toplantısında yaptığı 2016 Yılı Faaliyet Raporu sunumunda, Eyüp’ün, medeniyetimizin vitrin beldelerinden biri olduğunu ifade ederek, göreve geldiği günden bu yana medeniyetimizin maneviyat merkezi olarak kabul edilen bu güzel beldeye hizmet etmeyi büyük bir nimet olarak gördüğünü söyledi.


Yola çıktığı ilk günden itibaren canla, başla Eyüp’ü daha güzel, daha yaşanılır bir hale getirmeye çalıştığını vurgulayan Başkan Aydın, “Huzur Başkenti imajımızı güçlendirmeyi esas edindik. Bunun için belediyemizin tüm hizmetlerini “Önce insan”...