25 / 04 / 2024

Renault Express Combi'ye 38.900 TL zam! 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Renault Express Combi'ye 38.900 TL zam! 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Renault'un ticari araçları arasında öne çıkan Renault Express Combi'ye bu ay 38 bin 800 lira zam yapıldı. Peki Renault Express Combi'nin Ocak ayı fiyatları ne kadar? Renault Express Combi kaç TL? Renault Express Combi 100 KM'de ne kadar yakar? İşte Express Combi 28 Ocak 2023 fiyat listesi...



Renault'un ticari araçları arasında öne çıkan Renault Express Combi'ye bu ay 38 bin 800 lira zam yapıldı. 

Yeni Express Combi boyutlarıyla dikkat çekiyor. Ekstra geniş kapı eşikleri aracın içine girişi kolaylaştırıyor. Yeni Express Combi, 800 litrelik bagaj bölmesi kapasitesiyle bu işlevi destekliyor. Söz konusu hacim 3.000 litreye kadar çıkıyor. 1.189 mm'lik minimum bagaj tabanı uzunluğu (arka koltuk sırasının sırtlığına kadar) bu sınıf için iddialı bir değer olarak öne çıkıyor.

Toplam dört tam koltukla yeni Express Combi, tüm yolcular için bol miktarda alan ve konfor sunuyor. Arka koltuklar, bagaj alanını artırmak için tamamen katlanabilir. Yeni Express Combi, yeni iç tasarımı ve iki arka koltuğun her biri için ISOFIX montajı ile aile dostu bir çözüm sunuyor. İki çocuk koltuğu aynı anda bağlanabilir. Yeni Express Combi sade bir tasarıma sahiptir. Yüksek motor kapsamı; silecekleri, su jetlerini ve menteşeleri gizler. Ön askılar sis lambası kapaklarında gizlidir, ancak güvenlik ve hırsızlığa karşı koruma amacıyla kapı kilidi ek parçaları çıkarılmıştır.

Standart R&Go radyoya ek olarak, Renault'nun EASY LINK bilgi-eğlence sistemi navigasyonlu veya navigasyonsuz olarak sunuluyor ve 8 inç dokunmatik ekrana ve Apple CarPlay'e sahip. Akıllı telefonlar için 15W kablosuz şarj cihazı olan Express Combi, biri arka koltuğun ortasında ve arkadaki yolcuların erişebileceği mesafede olmak üzere üç adede kadar USB bağlantı noktasına ve üç adet 12V şarj bağlantı noktasına sahiptir. Dört hoparlörlü 8 inç renkli dokunmatik ekrana sahip Renault EASY LINK bilgi-eğlence sistemi, ses tanıma özellikli kablolu Apple CarPlay sunuyor. İki boyutlu veya üç boyutlu navigasyon seçenekleri, kavşak yerleşimi ve benzeri özellikler yönlendirmeyi kolaylaştırır. GPS sinyali olmadığında bile yönlendirmeye yardımcı olmak için yerleşik jiroskopu kullanır.

Renault Express Combi Temmuz ayı fiyatları açıklandı! Bu fiyatları kaçırmayın! Combi fiyat listesi 6 Temmuz 2022!R&Go Radio, akıllı telefonunuzdan araba ve radyo işlevlerine sezgisel ve kullanımı kolay bir şekilde erişmek için Bluetooth ve R&Go uygulamasını kullanır.

Yeni Express Combi, sürüş güvenliğini önemli ölçüde artıran yeni sürücü destek sistemleriyle donatılmıştır. Yeni ekspres araç. Sürücü ve yolcu hava yastıkları, 2 yan hava yastığı ve ek güvenlik ve ESC fonksiyonlarına sahip 2 perde hava yastığı dahil olmak üzere toplam 6 hava yastığı vardır.

Yeni Express Combi'de ayrıca Yokuşta Kalkış Yardımı, Hız Sabitleyici ve Sınırlayıcı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Arka Park Yardımı ve bir geri görüş kamerası gibi özellikler de bulunuyor.

Peki Renault Express Combi'nin Ocak ayı fiyatları ne kadar? Renault Express Combi kaç TL? Renault Express Combi 100 KM'de ne kadar yakar? İşte Express Combi 28 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön