29 / 03 / 2024

Renault Megane Ekim fiyatlarında şok! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Renault Megane Ekim fiyatlarında şok! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip olan Renault, yeni fiyat listesini açıkladı. Peki Renault Megane'nin Ekim ayı fiyatları ne oldu? Renault Megane fiyatlarına kaç TL zam yapıldı? İşte detaylar...



Renault Megane, otomobil sektöründe köklü bir yere sahip. 1995'ten beri üretilen aracın kendine ait bir kitlesi var. Türkiye'de de en çok satılan modellerin başında gelen Megane, C segmentinde yer alan lider araçlardan biri. Fakat ülkemizde artan döviz kuru nedeniyle fiyatları oldukça arttı. Son olarak ekim ayında bir zam daha geldi. Peki zammın ardından Renault Megane fiyatlar ne oldu? İşte tüm detaylar..

Renault Megane Sedan, Türkiye'de üç farklı motor seçeneği ile satışa çıkıyor. Ayrıca otomobilde Joy, Joy Comfort, Touch ve Icon olmak üzere dört donanım paketi olmak üzere dört farklı donanım paketi yer alıyor. Giriş paketi Joy olarak adlandırılıyor. En üst paket ise Icon. Ican'da ön ve arka park sensörü, geri görüş kamerası, hız ayar ve sınırlayıcı, Multi-sense Sistemi, C şeklinde LED gündüz farları, ön yolcu hava yastığı iptal kilidi gibi özellikler  bulunuyor.


Geri Dön