29 / 03 / 2024

Renault, Volkswagen, Kia ve Hyundai'den yeni 'fiyat' kararı!

Renault, Volkswagen, Kia ve Hyundai'den yeni 'fiyat' kararı!

Yeni yıla girilmesiyle birlikte ilk günden otomobil markaları araç fiyatlarını güncelliyor. Birçok otomobil markasının sitesinde yer alan fiyat listesinde aynı uyarı çıkıyor. İşte tüm detaylar...



Yeni yıl ile beraber araç fiyatları da artmaya devam ediyor. Çip ve enerji kriziyle araç fiyatları her geçen gün zamlanırken, 2023 yılına girilmesiyle birlikte otomobil markaları fiyat listelerini güncellemeye başlamış oldu.

Kia, Volkswagen, Hyundai ve Renault gibi birçok marka, 1 Ocak 2023 itibariyle fiyat listelerini güncellemeye soktu. Sıfır otomobil fiyatlarına bakmak için fiyat listelerini açan vatandaşlar aynı uyarıyı alıyor: "Fiyatlarımız güncellenmektedir"  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön