02 / 05 / 2024

Republica Academic Aparts öğrencilerin ihtiyaçlarına göre tasarlandı!

Republica Academic Aparts öğrencilerin ihtiyaçlarına göre tasarlandı!

188 kişi kapasiteli X Florya Republika Academic Aparts, BLG Capital yatırımında, Mimar Gökhan Avcıoğlu imzalı Ortaköy Republika Academic (RA) Aparts ev bulamayan öğrencilerin imdadına yetişti..



Ev sahibi öğrenciye ev vermek istemez ama bir yandan süratle 1 + 0 daireler üretilir. 

Öğrenci kiralık evi doğru dürüst kullanamaz ama ısrarla eve çıkmak ister. Tek başına eve çıkma fikri cazip gelir ama elektrik, su, doğalgaz, internet faturaları takip edilmez. 

Kiralık ev, su ısıtıcısında makarna yapmaktan, banyoda mangala kadar gerçek üstü eylemlere tanıklık eder. Kısaca üniversitede okurken bireysel yaşam hem çok keyifli hem de çok çilelidir. 


ÜNİVERSİTELİ İÇİN YAŞAM ALANI PROJESİ 


Oysa bu genç kitlenin ihtiyacı, iyi beslenebileceği, çalışma ve rahatlama olanaklarına sahip sağlıklı ilişkiler kurabildiği alanlardır. Üniversite yurtları bu ihtiyaca limitli sayıda ve sınırlı olanaklarla cevap verebiliyor. İşte tam bu noktada ihtiyaca yönelik mekânsal bir cevap .


RAKAMLARLA ACADEMİC APARTS 


Ortaköy'de 629, Büyükçekmece'de 645 kişilik kapasitesi ile hizmet veren daireler, yurtiçi ve yurtdışından İstanbul'a eğitim için gelenlerin en büyük sorunu olan barınma ve sağlıklı bir ortamda eğitimini sürdürme ihtiyacına cevap vermek adına hayata  geçirildi. Zincirin son halkası ise 188 kişi kapasiteli X Florya Republika Academic Aparts, 

 BLG Capital yatırımında, Mimar Gökhan Avcıoğlu imzalı Ortaköy Republika Academic (RA) Aparts'ta 5 farklı oda tipinde yaşam alternatifi bulunuyor. 

Güvenli bir ortamda, sessiz etüt alanlarında ders çalışma imkanı yaratan proje, spor salonuyla fit kalmayı da vaat ediyor. Sosyal alanları arasında oyun odası ve terasın da bulunduğu RA Aparts'ın ana konsepti, 'modern mekânlarda güvenle okumak' olarak öne çıkıyor. 83 odalı yeni yatırım 2014'te Florya'da hayata geçecek Haziran 2014 itibarıyla, 2013-2014 öğretim yılından önce Florya'da faaliyet gösterecek olan 3'üncü Republika Academic Aparts'ın kapasitesi 188 kişi. Tek kişilik, çift kişilik, üç ve dört kişilik ortak kullanımlı, tek kat veya asma katlı olmak üzere toplamda 83 odaya sahip projede çeşitli sosyal alanlara da yer verilecek. 


İC MEKANLAR YALIN MODERN VE KULLANIŞLI 


Apart dairelerin ve genel mahallerin iç mekân tasarımları Autoban imzalı. 

Odalar; ihtiyacı karşılayacak hacimde dolaplar, gençlerin elinden düşmeyen telefonlar için yatak başlarında prizler, okuma lambaları, çalışma masası, özel banyo ve tuvalet ile yalın ve kullanışlı. 

Bodrum katta yer alan yemekhane, özel çalışma odaları, spor salonu, sinema ve çamaşırhane net, temiz, sanat öğeleri ile bezenmiş, modern çizgilere sahip. Oda katlarında ufak bir mutfak tezgoahı, TV ve oturma grupları ile döşenmiş sosyal mekânlar, giriş katta ve çatı terastaki kafeler gençlerin buluşma noktaları. 


HAFTADA 2 GUN TEMİZLİK VE SPOR SALONU KİRANIN İÇİNDE 


Döşenmiş dairelerde elektrik, su, ısıtma, soğutma, internet kiraya dahil. 

Kira bedeli içinde spor salonu, havuz, mutfakçık, Play Station odası, çalışma odası, 24 saat güvenlik ve 


DOĞRUSU! KIRA BEDELİ 


Daire Republika Academic Aparts, Ortaköy Republika Academic Aparts, Büyiikçekmece Fiyat (TL) 1499-3000 699- 1220 haftada 2 gün temizlik de yer alıyor. 

Yemek salonunda öğün başı bedel 12 TL iken paket alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Yıkama, kurutma, ütüleme makine bazında 14 TL ancak 20 TL vererek ütü dahil yardımcı sağlanması mümkün. Kapalı otoparktan ayda 230 TL'ye yararlanmak mümkün. 


GÜNEY CEPHEYE BAKAN DAİRELER AVANTAJLI MI? 


Evet! Kış dönemi ısıtma giderleri düşer, gün ışığından maksimum fayda sağlanır. 

Hayır! Yazın mekanlar arası doğal havalandırma sağlanmazsa soğutma yükü artar. 




Esin Tümer/Habertürk


Geri Dön