19 / 03 / 2024

Resesyon başladı! Dolar, altın, gümüş fiyatları mercek altına alındı!

Resesyon başladı! Dolar, altın, gümüş fiyatları mercek altına alındı!

Resesyon başladı. Bu süreçten sonra küresel piyasada dolar, altın, gümüş fiyatları yakın merceğe alındı. İşte dolar, altın, gümüş tarafındaki son gelişmeler!



Resesyon küresel piyasalarda resmi olarak hissedilmeye başlandı. Altın, dolar, gümüş fiyatları cephesinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Vatandaşlar dolar, altın ve gümüş fiyatlarını sıkı bir şekilde takibe aldı.

Resesyon başladı! Dolar, altın, gümüş fiyatları mercek altına alındı!

Dolar, altın, gümüş tarafında yeni ataklar bekleniyor.  Küresel piyasalara uzun bir süredir resesyon endişesi hakimdi. Geçtiğimiz gün altının ons fiyatında yaşanan aşağı yönlü düşüş, gram altın fiyatlarının düşmesine neden oldu. Peki durum ne zamana kadar devam edecek? İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön