19 / 04 / 2024

RİNGS AVM'nin 2013'ün sonbaharında açılması planlanıyor!

RİNGS AVM'nin 2013'ün sonbaharında açılması planlanıyor!

Rings Alışveriş Merkezi açılış öncesi perakendenin patronlarını barbekü partisinde ağırladı. AVM 2013 yılının sonuna doğru açılacak...





2013 sonbaharında kapılarını açmaya hazırlanan, kiralama ve yönetim hizmetleri Inside AVM Danışmanlık tarafından yürütülen Rings Alışveriş Merkezi’nde İsmail Öncel ev sahipliğinde gerçekleşen barbekü partisi, perakende sektörünün önde gelen temsilcileri ve üst düzey yöneticilerini bir araya getirdi. Perakende sektörünün önemli isimleri etkinlik çerçevesinde hem projeyi gezerek konsept ile tanışma fırsatı buldu, hem de keyifli bir gün geçirdiler.


Barbekü partisine sektörün önemli temsilcilerinden; Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, LCW Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Hotiç Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hotiç, Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, Gürmen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, Adil Işık Yönetim Kurulu Başkanı Adil Işık, Batik Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ziyal, Tanca Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Tanca,  İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Sait Kavurmacı, Süvari Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çoşkun, Soysal’dan Onur Soysal ve Ebebek’ten Ceyhun Vatansever ile daha birçok önemli isim katıldı.



Geri Dön