26 / 04 / 2024

Rings İstanbul'da doğa ile şehir iç içe!

Rings İstanbul'da doğa ile şehir iç içe!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rigs İstanbul şehir ve doğa hayatını buluşturuyor. Projede bir yandan modern şehir hayatı yaşanırken, diğer yandan organik tarım yapılabiliyor, hayvan barınağında evcil hayvan yetiştirilebiliyor...



İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki gelişen bölgelerinden Sancaktepe’de kamu yatırımları ve özel sektör yatırımları birbirini takip ediyor. Kamunun başta metro olmak üzere ulaşım yatırımları, 15 bin çalışanı barındıracak 14 ihtisas hastanesini içeren Sağlık Kompleksi , sağlık oteli, sağlık teknoparkı yatırımları devam ediyor. Kamunun yatırımlarının yanı sıra bin 300’ü mühendis olmak üzere bin 500 kişiye istihdam yaratacak Ford Ar-Ge Merkezi de Sancaktepe’pe konut ihtiyacını tetikliyor.


Birçok gayrimenkul geliştiricisinin yeni konut projeleri için arsa yatırımlarına devam ettiği Sancaktepe’de Rings İstanbul projesini hayata geçiren Selin Yapı, yeni projeler için çalışmalarını sürdürüyor. Selçuklu Holding iştiraklerinden Selin Yapı’nın Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ataç, Rings İstanbul projesinde şehir hayatıyla, doğal yaşamı buluşturmayı hedeflediklerini anlatarak, 499 konutluk Rings İstanbul’da yüzde 75 satış oranına ulaştıklarını, 25 Ekim itibariyle projedeki bahçeli ve teraslı evleri satışa sunduklarını söyledi.


Kira getirisinde lider

Rings İstanbul’da 150 ailenin yaşamaya başladığı bilgisini veren Gökhan Ataç, hemen teslim ev satışlarında banka kredisinin yanı sıra şirket bünyesinde o faizle 50 aya kadar vadeli satış gerçekleştirdiklerini Kaydetti. Ataç, 2 bin 800 TL metrekare fiyatıyla satılan konutlarda fiyatların 289 bin TL’den başladığını ifade etti. Yapılan bir araştırmada Halkalı ve Sancaktepe’nin kira artış hızında iki lider bölge olarak öne çıktığına değinen Gökhan Ataç, Rings İstanbul’da 289 bin TL’ye satılan bir dairenin 1200 TL’ye kiraya verilebildiğini belirtti.


Rings AVM Martta açılıyor

Rings İstanbul  içinde yer alan 126 mağazadan oluşan yarı açık biçimde tasarlanan Rings AVM’nin 2014 Mart sonunda açılacağını söyleyen Gökhan Ataç, 85 home ofisin yer alığı rezidans bloğunda ise 2013 Aralık’ta lansman yaparak satışlara başlayacakları bilgisini verdi. Ataç, home ofislerde metrekare fiyatının 4 bin 500 TL seviyesinde olacağını kaydetti.


Hobi bahçesi ve hayvan barınağı

Rings İstanbul’da yaşayanların, evlerine yürüme mesafesindeki Aydos Ormanları’nda doğayla iç içe olabileceklerini vurgulayan Gökhan Ataç, “Ayrıca projemizde yaşayanlar için hobi bahçeleri yaptık. 10 metrekarelik hobi bahçelerinde site sakinleri toprağa değebilecek, domates, biber, salatalık yetiştirebilecek, bu alanları site sakinlerimiz kiralayabilecek. Hayvan besleyenler için ise hayvan barınaklarımız bulunuyor. Köpekli aileler köpeklerini köpek evlerine bırakabilecek. Burada hayvanların tüm ihtiyaçları bakıcı tarafından karşılanacak” diye konuştu.  


Bülent Yoldaş/Posta Gazetesi


Geri Dön