25 / 04 / 2024

Rings Office Suites Sancaktepe'de metrekaresi 3 bin TL'ye!

Rings Office Suites Sancaktepe'de metrekaresi 3 bin TL'ye!

Firma: Selin Yapı

Proje: Rings Office Suites

Rings İstanbul, Rings Office Suites ile iş dünyasıyla ev hayatını bir araya getiriyor, home office kavramı yeniden şekilleniyor



Rahat, konforlu ve eksiksiz bir hayatın tüm öğelerini İstanbul Sancaktepe’de kendi arazisi üzerine kurduğu Rings İstanbul projesinde toplayan Selin Yapı, konut sektörüne kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Toplamda bin beş yüz konut, Rings Alışveriş Merkezi, kapsamlı sosyal tesisleri Rings Club ve bünyesinde yer alan Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu  ile dikkat çeken Rings İstanbul Projesi,  Rings Office Suites  ile home office kavramını yeniden şekillendiriyor.  


İş yerini geçici bir çalışma alanından kalıcı bir yaşam alanına dönüştüren Rings Office Suites home office daireleri, büyük teras ve kat bahçeleri ile keyifli yaşam ve çalışma alanını bir arada  sunuyor.  


Altında konumlanan Rings Alışveriş Merkezi sayesinde alışveriş ve eğlence, Rings Office Suites’te yaşayanların ilk günden şansı.


Rings Office Suites, bünyesinde yer alan fitness salonu ve yüzme havuzu ile spor aktivitelerinden uzak kalmanızı imkansız hale getiriyor.  


Satışlarına başlanan Rings Office Suites, 2013 Eylül ayında teslim edilecek. Rings Office Suites’te metrekare birim fiyatı 3 bin TL ile 4 bin TL arasında değişiyor.


1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı Rings İstanbul projesi, uluslararası başarılara imza atmış ödüllü Yüksek Mimar Hakan Kıran’ın imzasını taşıyor. “Katta müstakil yaşam konforu” sunan konsepte sahip projede hiçbir daire diğerinin camını ve kapısını görmüyor. Özellikle ses ve ısı yalıtımının ön planda tutulduğu Rings İstanbul projesi, 238.000 metrekarelik bir alana inşa ediliyor. Sultanbeyli çıkışı ile TEM’e  800 mt gibi kısa bir yol ile bağlanan Rings İstanbul’da daire fiyatı ödeyerek apartman yaşamının kolaylıklarından yararlanılırken, müstakil bir villa konforunun da keyfi sürülebiliyor. Projenin 1. etabı 2013’ün Mayıs ayında teslim edilecek.


444 86 00


http://www.ringsistanbul.com 


projeye sor



Geri Dön