19 / 04 / 2024

Ritim ve Konsept Halkalı'da iyi hayat iyi fiyat!

Ritim ve Konsept Halkalı'da iyi hayat iyi fiyat!

Dumankaya İnşaat, ay sonuna kadar Ritim ve Konsept Halkalı'dan ev almak isteyenlere özel imkanlar sundu. Ritim İstanbul projesinde Dumankaya İnşaat'ın başlattığı kampanya 30 Kasım'da sona eriyor...



Dumankaya İnşaat, ay sonuna kadar Ritim ve Konsept Halkalı'dan ev almak isteyenlere özel imkanlar sundu.


İstanbul Maltepe'de Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatılan ile teknoloji ve konforu bir arada sunan Ritim İstanbul projesinde Dumankaya İnşaat'ın başlattığı kampanya 30 Kasım'da sona eriyor. 


Kampanya kapsamında projeden daire sahibi olmak isteyenlere 36 ay sıfır faiz, taksitle öde 76 bin TL daha az öde, teslimde peşinat gibi fırsatlardan istifade edebiliyor. Rezidans, AVM ve ofis yapılanyla İstanbul'un gözde yerleşim merkezlerinden Maltepe'nin en büyük projelerinden biri konumundaki Ritim İstanbul'da ilk etap teslim tarihi Mayıs 2014. 


Sınırlı sayıda daire Ulaşım merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çeken E-5 Karayolu kenarındaki Ritim İstanbul Projesi; Kartal İDO İskelesi'ne 3,  Marmaray  Tüp Geçit Projesi'ne 2 kilometre, Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre mesafede. Ritim İstanbul projesi tüm ulaşım alternatiflerine olan yakınlığı sayesinde şehirden kopmadan şehire kolayca bağlanmayı sağlıyor. 


Dumankaya inşaat tarafından Atakent'teki Konsept Halkalı projesinde de yer alan sınırlı sayıdaki dairelere de özel alım fırsatı getirildi. 191 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla 1+1, 2+1 konutların ve 3+1 Kent Villaları'nın bulunduğu projeye özel uygulanan kampanyada, 36 ay sıfır faiz, taksitle öde 46 bin TL az öde ve teslimde peşinat gibi seçenekler bulunuyor. Daire teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleşeceği projede kampanya bitiş tarihi 30 Kasım olarak belirlendi. 


Sözcü Gazetesi 


Geri Dön