18 / 04 / 2024

Riva'ya Galatasaray dopingi!

Riva'ya Galatasaray dopingi!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Riva'da yer alan arsalar Emlak Konut Galatasaray projesi ile değer kazandı. Galatasaray projesine komşu değerli araziler satışa çıkarılmaya başlandı. 



İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki yeni gelişme alanı Riva'da değerli araziler satışa çıkarılmaya başlandı. Bölgeye Emlak Konut Galatasaray projesi piyangosu vurdu. 

Bu yıl satışa sunulacak olan Emlak Konut Rica projesinde az katlı ve müstakil tarzda yapılar bulunacak. Projede evlerin metrekare fiyatı 7 bin liradan başlayacak. Galasatasaray Riva arazisi toplam 869 bin 522 metrekare konut alanına sahip. Ayrıca projede 206 bin 497 metrekarelik özel orman alanı bulunuyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Galatasaray Spor Kulübü’nün İstanbul Riva’daki arsasında hayata geçireceği projeyi açıklamasının ardından Riva'da komşu arazilerde hareketlenmeler başladı. İşte, Riva'da satışa çıkarılan araziler... 

1-) Villa geliştirmeye uygun 

Riva ya Galatasaray dopingi!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Riva'da bulunan arsa villa projesi geliştirmeye uygun, 1/5000 ölçekli planda düşük yoğunluklu konut alanında kalıyor. 

146 bin 394 metrekare alana sahip olan konut alanındaki 36 bin 36 metrekare, 24 bin 274 metrekare ve 32 bin 782 metrekare, 29 bin 28 metrekare, 24 bin 274 metrekare alanlı 5 parsel satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa Emlak Konut Galatasaray projesine,  Antriva ve Riva Konakları'na komşu konumda. 

2-) 11 imarlı arsa

Riva ya Galatasaray dopingi!

Riva'da satışa çıkarılan arsaların alanları 5 dönüm ile 48 dönüm arasında değişiyor ve arsaların çoğunluğu deniz manzaralı.  Arsaların onaylı 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000  ölçekli uygulama imar planları tamamlanmış ve kamu terkleri yapılmıştır. 

Satışa sunulan parseller Kuzey Marmara Otoyolu'nun Riva çıkışında, Riva Galatasaray arazisine çok yakında konumda yer alıyor. Parsellerin metrekaere birim fiyatı 350 dolardan başlıyor. 

3-) Beykoz Riva oteli özelleştiriliyor

Riva ya Galatasaray dopingi!

Beykoz Riva otel ihalesi, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Resmi Gazete'de yayımlandı.  Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde yer alan bazı taşınmazlarla devletin hüküm ve tasarrufu altındaki alan ve bu alan üzerindeki binaların 45 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesi için ihale gerçekleştirilecek.

İhalede geçici teminat tutarı 1 milyon 500 bin lira olarak açıklandı. İhaleye katılabilmek için teklifler, 23 Mart'a kadar idareye teslim edilmesi gerekiyor.


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com
 


Geri Dön