16 / 04 / 2024

Royal Garden Kartal'da 340 bin TL'ye 2+1!

Royal Garden Kartal'da 340 bin TL'ye 2+1!

Firma: Royal Group

Proje: Royal Garden

Royal Group, İstanbul’un cazibe merkezi Kartal’da yeni bir projeye başladı. Royal Garden Kartal Residence adını taşıyan proje, 30 ve 22 katlı iki ayrı kulede toplam 374 daireden oluşuyor.



Royal Garden Kartal Residence’da sınırlı sayıda 1+1 dairenin yanısıra, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde konutlar bulunuyor. Projede, büyüklüğü 78 metrekare ile 360 metrekare arasında değişen dairelerin büyük bir kısmı panoramik, kapanmaz deniz manzarasına sahip. 


1 Eylül’den itibaren  Royal Garden  Kartal Residence’da ön satışa başladıklarını söyleyen  Royal Group  Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Ay sonuna kadar ön satış dönemindeyiz. Ön satışta tüm dairelerimizi yüzde 30 indirimli olarak satıyoruz. 30 Eylül’e kadar satış ofisine gelen, en iyi daireyi en iyi fiyata alma fırsatını yakalayacak” dedi.  Ön satış döneminde 2+1 dairenin peşin satış fiyatının 340 bin liradan başladığını belirten Çehreli, “Normalde bu dairenin fiyatı 466 bin liraydı. Sadece ön satış dönemine özel olarak avantajlı bir fiyat sunduk. Yani apartman dairesi fiyatına rezidans satıyoruz Yine 30 Eylül’e kadar bizden daire alanlara şirket bünyesinde 36 aya sıfır faiz kampanyası uyguluyoruz” diye konuştu. 


Yüzde 80 yeşil alan ve ortak kullanım alanı olan kentsel dönüşüm projesi; spor salonu, kreşi, kafeteryası, müzik odası, dört mevsim kullanılabilen açılır – kapanır havuzu ve daha pek çok sosyal imkanıyla sizlere eşsiz bir yaşamın kapılarını aralıyor. Her gününüzün birbirinden özel geçeceği, 3.50m  kat yüksekliğine sahip daireleriyle, Royal Garden Kartal Residence sizleri muhteşem Prens Adaları manzarasına davet ediyor.


www.royalgroup.com.tr

444 5 795




projeye sor



Geri Dön