28 / 03 / 2024

Royal Garden Konakları'nda 950 bin TL'ye!

Royal Garden Konakları'nda 950 bin TL'ye!

İzmir'in deniz ve doğa ile iç içe olan ilçesi Güzelbahçe'de,yer alan Royal Garden Konakları, şehrin içerisinde ama şehrin yoğunluğundan, gürültüsünden ve stresinden uzak bir yaşam imkanı sunuyor.



İzmir'in deniz ve doğa ile iç içe olan ilçesi Güzelbahçe'de, merkeze 1 km, Narlıdere'ye 10 km, Konak'a 25 km mesafede yer alan Royal Garden Konakları, şehrin içerisinde ama şehrin yoğunluğundan, gürültüsünden ve stresinden uzak bir yaşam imkanı sunuyor. 8.900 metrekare arsa üzerine kurulan ve Uzakdoğu yansımalarının görüldüğü projede, villalar 6 oda 1 salon ve 1 sinema odasından oluşuyor.


Teras ve balkonlar hariç 450 metrekare toplam brüt alana sahip villalarda, rahatlık ve konfor ön planda tutuluyor. Yılın 365 günü bir tatil kasabasını andıran proje, tüm odalar, salon ve terasların deniz istikametine yönlendirilmiş olması nedeniyle, Feng Shui felsefesinin izlerini taşıyor. Deri koltuklar, müzik sistemi dahil teslim edilecek olan sinema odasının yanı sıra, villalarda ebeveyn yatak odası ve hobi salonunda ahşap sauna bulunuyor. 200 metrekare büyüklüğünde havuz, ona bağlı çocuk havuzu ve hidro masaj bulunan sitedeki villaların mutfaklarında 6 parça ankastre ürün kullanılıyor.


Akıllı sistem altyapısına sahip villaların, uydu tv sistemi, ADSL internet sistemi, merkezi soğutma sistemi gibi özellikleri de bulunuyor. Hidrolik sistem kullanılan, çift teraslamaya sahip, panaromik deniz manzaralı villalarda, panoramik cam asansör de yer alıyor. Fiyatı 950.000 TL olan Royal Garden Konakları'ndaki villaların pazarlama ve satışı RE/MAX Orion Ofisi tarafından yürütülüyor.


Türkiye'nin 3. büyük şehri İzmir'in güneyinde Güzelbahçe ilçesinde yer alan ve 8.900 metrekare arsa üzerine kurulu olan Royalgarden Konakları projesinde, 7.500 metrekarelik alan, yeşil alan, havuz ve sosyal aktivite alanı olarak değerlendiriliyor.


Royalgarden Konakları'nın satış ve pazarlamasını üstlenen RE/MAX Orion Ofisi'ne 0232 247 31 32 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Geri Dön