24 / 04 / 2024

Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdullatif Abdulmohsen M, Hady Hesham M Mohamed Awad ve Mosaab Fouad D. Mohamed Abdelnaby ortaklığıyla kuruldu...



Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdullatif Abdulmohsen M, Hady Hesham M Mohamed Awad ve Mosaab Fouad D. Mohamed Abdelnaby ortaklığıyla kuruldu.

Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 1-Komisyon mukabilinde yurtiçinde ve yurtdışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 2--Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3--Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe bar, gazino, diskotek işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 4--Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Şirket kanunlarla yasaklanmamış her türlü emtiayı alabilir ,satabilir,üretebilir,ithalat ve ihracaını yapabilir.


Geri Dön