25 / 04 / 2024

Rus Oligarklar servetlerini kripto paralarla kaçırıyor!

Rus Oligarklar servetlerini kripto paralarla kaçırıyor!

Kripto para şirketlerinin yöneticileri ve finansal kaynaklar tarafından, Batılı ülkelerin yaptırımlarından kaçmaya çalışan zengin Rusların güvenli bir sığınak arayışı sebebiyle Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yöneldiği belirtildi. Rus zenginleri çıkış yolunu kriptolarda yakaladı.



Amerika Birleşik Devletleri'nin ilk sırada olduğu batılı ülkelerin ağır yaptırımlarıyla karşılaşan Rus zenginleri çıkış yolunu kriptolarda yakaladı. Rus oligarklar varlıklarını kripto paralara transfer etmişti, şimdi de nakde döndürmek için çalışıyor.

Rus Oligarklar servetlerini kripto paralarla kaçırıyor!

MÜLK SATIN ALIYORLAR

Kripto para şirketlerinin yöneticileri ve finansal kaynaklar tarafından, Batılı ülkelerin yaptırımlarından kaçmaya çalışan zengin Rusların güvenli bir sığınak arayışı sebebiyle Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yöneldiği belirtildi. Reuters tarafından ulaşılan bazı kaynaklar, kimi müşteriler tarafından BAE'de gayrimenkul yatırımı gerçekleştirmek amacıyla kripto paraların kullanıldığı, bazı kişilerin de kriptolarını nakde çevirmek ve başka yerlerde saklamak için oradaki şirketleri kullanmak istediğine dikkat çekti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön