24 / 04 / 2024

Rusya ile ticarette ümit vaat eden açıklamalar!

Rusya ile ticarette ümit vaat eden açıklamalar!

Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği Ticaret Danışmanı Feridun Başer, Rusya ile işbirliğinde metalürji, lojistik ve eğitim gibi sektörlerin ümit vaat ettiğini söyledi.



Rusya ile Türkiye arasındaki işbirliği konulu bir toplantıda konuşan Feridun Başer “Metalurji, eğitim ve lojistik gibi sektörlerin ticari-ekonomik işbirliğinin gelişimi bakımından ümit vaat ettiğini düşünüyorum” dedi.

Sputniknews'de yer alan habere göre, Başer, Rusya’da mağaza açan Türk firmaların giderek arttığını, Türk şirketlerin ülkede daha fazla var olmaya başladığını ifade etti.

Başer “Ticari temsilciğimize giderek daha fazla şirket Rusya’da iş kurmak, geliştirmek istediğine dair başvuruda bulunuyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ile ticaret hacminin 100 milyar dolara çıkarılması hedefleri olduğunu söylemişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön