26 / 04 / 2024

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist çalışmalarında son durum ne?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist çalışmalarında son durum ne?

Adil Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde koronavirüs salgını süreci sebebiyle bir aksamanın yaşandığını söyledi. Karaismailoğlu, "Çalışmalarda bir sıkıntı yok, devam ediyorlar. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz" dedi...



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı Metro inşaatında incelemelerde bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hatında 4 tane istasyonumuz var. İnşallah çalışmaları tamamlayıp 2021 yılı sonuna doğru hizmete almayı ve yolcu taşımayı hedefliyoruz" diyen Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistindeki son duruma ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde koronavirüs salgını süreci sebebiyle bir aksamanın yaşandığını belirten Karaismailoğlu, "Vatandaşımızı rahatsız etmeden en kısa zamanda bitirmeye çalışıyoruz. Malumunuz bu Kovid sürecinde en az etkilenen sektördü bizim sektörümüz. Bütün tedbirlerimizi aldık, maske, mesafe ve hijyene dikkat ederek çalışmalarımız devam ediyor. Orada da çalışmalarda bir sıkıntı yok, devam ediyorlar. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ne zaman açılacak?

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!


Geri Dön