29 / 03 / 2024

Safranbolu Akçasu TOKİ kura sonucu tam listesi!

Safranbolu Akçasu TOKİ kura sonucu tam listesi!

Safranbolu Akçasu TOKİ kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı. Safranbolu Akçasu TOKİ kura sonucu tam listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.




Safranbolu Akçasu  TOKİ  kura sonucu tam listesi açıklanmadı. Safranbolu Akçasu TOKİ kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Kura sonuçları için tıklayın


Fiyatları 60 bin 714 TL ile 87 bin 349 TL arasında değişen konutların yer aldığı Safranolu Akçasu TOKİ'de yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Taksitlerin 296,83 TL ve 427,04 TL olarak belirlendiği Akçasu TOKİ Konutları'nda 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Projedeki konutlar için engelli kategorisinden 18 adet, Emekli Kategorisinden 118 adet ve diğer kategoriden 86 adet olmak üzere toplam 222 adet başvuru alındı. 


TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu kuraları ne zaman çekilecek?

Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi 192 konut kura çekilişi bugün Safranbolu Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda saat 14:00’da gerçekleşecek.


Safranbolu Akçasu TOKİ kura sonucu tam listesi!

Safranbolu Akçasu TOKİ kura sonucu tam listesi açıklanmadı. Safranbolu Akçasu TOKİ kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.



Geri Dön