24 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman yapılacak? İşte son gelişmeler!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman yapılacak? İşte son gelişmeler!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına dair detaylar merakla bekleniyor. İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına dair son gelişmeler!



Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları için geri sayım artık başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından 85 bin personel alımı yapılacağının açıklanmasından sonra gözler başvuru tarihlerine çevrildi.

Peki, 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alım başvuruları başladı mı? sorularının detaylı yanıtları…

Bu konuya dair Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla birlikte, Sağlık Bakanlığı'nın 85 bin kadro açacağını bildirdi.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamasında, "Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş boyutta bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın. Bakanlığımız, bu sene 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla! Gözümüz aydın." şeklinde açıklamada bulundu.

SAĞLIK BAKANLIĞI 84 BİN PERSONEL ALIMI BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamasında alımın gerçekleştirileceği tarih ile ilgili henüz resmi detaya yer vermedi. Personel alıma ilişkin başvuru şartları ve tarih açıklamasının eylül ayı içerisinde duyurulması bekleniyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları için başvuru tarihleri ve şartları hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

20 BİN ATAMA KARARI ÇIKMIŞTI

Daha önceki atamalara bakıldığı zaman 20 bin atama kararını hatırlayabiliriz. Mart ayında Resmi Gazete'de yayınlanan Sağlık Bakanlığı için 20 bin personel alımı yapılacağı haberi gündeme gelmişti. Resmi Gazete'de yer alan karar ile 5 bin 175'i hemşire olmak üzere 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ile çeşitli kadrolar için 10 bin sürekli işçi alımı yapılacağı açıklanmıştı.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 27 Ağustos Cumartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Ağustos 2022 en yüksek veren emekli promosyonu bankalar listesi! İşte 9 bin TL promosyon veren banka!

Sağlık çalışanları dikkat! Bakandan sağlık çalışanlarına teşvik miktarı açıklaması!


Geri Dön