29 / 03 / 2024

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihi belli mi? Sağlık Bakanlığı alımları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihi belli mi? Sağlık Bakanlığı alımları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı 10 bin sözleşmeli personel, 10 bin işçi alımı için başvurularını tamamladı. ÖSYM ve İŞKUR aracılığıyla başvurularını gerçekleştirenler gözlerini kura çekimine çevirdiler. İşte Sağlık Bakanlığı personel alım sürecine dair tüm merak edilenler...



HANGİ BÖLÜME KAÇ KİŞİ ALINACAK? 

5 bin 175’i Hemşire, 800’ü Ebe ve 3 bin 293’ü Sağlık Teknisyeni/Sağlık Teknikeri olmak üzere Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Biyolog, Odyolog, Çocuk Gelişimcisi, Diyetisyen, Fizyoterapist, Iş ve Uğraşı Terapisti, Dil ve Konuşma Terapisti, Perfüzyonist ve Sağlık Fizikçisi unvanlarında alımlar gerçekleştirilecek. 

Ayrıca temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diğer hizmetlerde görev yapmak üzere toplam 10 bin sürekli işçi alımı yapılacak. 


Sağlık Bakanlığı atama kurası 2022 ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

PTT 55 bin personel alacak! PTT personel alımı ne zaman, başvuru şartları ne?

Bekçi alım başvuru tarihi belli oldu mu? Bekçi olma şartları nedir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön