26 / 04 / 2024

 Sahibinden’den DASK ve Konut Sigortası hizmeti!

 Sahibinden’den DASK ve Konut Sigortası hizmeti!

sahibinden. com ve koalay. com iş birliği ile DASK ve Konut Sigortası sahibinden üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Mobil uygulama ya da web arayüzü ile sahibinden’e girip satın alım kolay bir şekilde yapılabiliyor…



Ürün ve hizmetleri ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran sahibinden yeni bir hizmet başlattı.  Sahibinden ve Koalay. com ortaklığında hayat geçirilen yeni hizmet ile kullanıcılara özel, cazip fiyatlar üzerinden DASK ve Konut Sigortası tekliflerine kolay ulaşım sağlanıyor.

Sahibinden internet sitesi üzerinden kullanıcılar birçok sigorta şirketinin sunduğu DASK ve Konut Sigortası tekliflerini karşılaştırıp, kendi bütçe ve ihtiyaçlarına uygun olanı satın alabilme şansına sahip oluyor. Sahibinden üyelerine özel sunulan bu hizmet, mobil uygulama ve web arayüzü üzerinden kullanılabiliyor.

Hizmet nasıl kullanılır?

DASK ve Konut Sigortası yaptırmak isteyen kullanıcılar, sahibinden internet sitesinin ana sayfasında bulunan DASK ve Konut Sigortası menüsü üzerinden gerekli bilgileri doldurduktan sonra sigorta teklifi almak istediği gayrimenkulün adresini girerek hizmetten faydalanabiliyor. Gerekli bilgiler girildikten sonra kullanıcılar, kendilerine özel hazırlanan teklifleri bir sayfa üzerinden görebiliyor ve istedikleri sigorta seçeneğini hızlı bir şekilde satın alabiliyor.

sahibinden.com Ürün ve Deneyimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, DASK ve Konut Sigortası hizmetine dair değerlendirmeler yaparak yeni hizmetin kullanıcılara sağladığı faydalar için şu şekilde konuştu, “sahibinden. com olarak kurulduğumuz günden bugüne, kullanıcı deneyimi ve memnuniyetini odağımıza alarak kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıracak ve değer yaratacak hizmetleri geliştiriyoruz. Bu noktada gayrimenkul alım satımı ve kiralaması yapan kullanıcıların DASK ve Konut Sigortası hizmetini hızlı, güvenli ve pratik şekilde almalarını hedefledik. Bu doğrultuda da Koalay. com ile yaptığımız iş ortaklığı neticesinde, kullanıcılarımızın kolayca ve uygun fiyata DASK ve Konut Sigortası satın alabilecekleri bir sistem geliştirip kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. ” 

5 soruda DASK!

Konut sigortası yaşamı kolaylaştırıyor!


Geri Dön