28 / 03 / 2024

Şahinbey Çamlıca'nın ilk etabındaki daireler satıldı!

Şahinbey Çamlıca'nın ilk etabındaki daireler satıldı!

Şahinbey Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısının l'inci oturumu Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı. Başkan Tahmazoğlu, belediyenin çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.



Yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında bazı konutların bitmek üzere olduğunu aktaran Başkan Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı devam eden Çamlıca Konutlarının 2, 3,4 ve 5'inci etapları 1-2 ay sonra bitecektir. Yapımı tamamlanan ilk etabın da satışları tamamlandı ve bu etapta dairemiz kalmadı" diye konuştu. 


Yeşilvadi Projesinin de tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Tahmazoğlu, "Türkiye'nin en büyük parkını içeren 1 milyon 700 bin metrekarelik projenin 1 milyon 250 bin metrekarelik bölümü tamamlandı. Kalan 450 bin metrekarelik alan ise bu yıl içinde tamamlanmış olacak" diye konuştu. Meclis yapılan yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. Gündeme alınan 15 maddenin 8'i İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na sevk edilirken 7 madde ise incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevk edildi. 


Sabah Güney


Geri Dön