25 / 04 / 2024

şahinbey belediyesi kentsel dönüşüm

şahinbey belediyesi kentsel dönüşüm

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını ve sosyal konutları inceleyerek, Yeşilvadi Parkı’nı gezdi. Ergün, Şahinbey Belediyesi’nin TOKİ gibi çalışan bir belediye olduğunu söyledi.

Şahinbey Çamlıca'nın ilk etabındaki daireler satıldı!

Şahinbey Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısının l'inci oturumu Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı. Başkan Tahmazoğlu, belediyenin çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek oluyor!

Kentsel dönüşüm kapsamında kamulaştırma ve konut çalışmasına dev bütçe ayıran ve Türkiye'ye örnek gösterilmesiyle dikkatleri üzerine çeken Şahinbey Belediyesi, son 4 yılda 262 Milyon TL'lik kamulaştırma yaptı...

Çamlıca Konutları Aralık ayında satışa sunulacak!

Nuripazarbaşı bölgesi kentsel dönüşüm alanında yapılan yıkımların ardından inşasına başlanan 379 konut ve 24 işyerinin tamamlanma aşamasına gelindi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutlar Aralık ayında satışa çıkacak dedi...

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarına sokağa çıkma yasağında da hızla devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Şahinbey Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Şahinbey Belediyesi, 2019 yılı Emlak, İşyeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödeme süresinin 02 Aralık 201 9 tarihinde sona ereceği konusunda bir uyarı yaptı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi Ağustos ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeyecek!

Yaptığı projeler ile Türkiye’de örnek gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeyeceğini söyledi.

Şahinbey Belediyesi'nden 58.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şahinbey Belediyesi mülkiyetinde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa konu olan arsalar için toplamda 58 milyon 538 bin 875 TL bedel isteniyor. 

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

şahinbey belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

şahinbey belediyesi kentsel dönüşüm


Bir dizi temasta bulunmak için Gaziantep’e gelen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Yazıcık Konutlarını ve Mavikent Konutlarını gezen Ergün konutlar hakkında Başkan Tahmazoğlu’ndan bilgi aldı. Şahinbey Sanayi Sitesini ve Yeşilvadi Parkı’ını da ziyaret eden Ergün yapılan çalışmalardan etkilendiğini söyledi.

Toki Başkanı Ergün: “Yeni Yapacağımız Konutlar İçin Şahinbey Belediyesi İle Yeni Bir Konsept Üzerinde Çalışıyoruz”

Gezi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TOKİ Başkanı Ergün, TOKİ olarak Şahinbey Belediyesi ile fikir alışverişinde bulunduklarının altını çizerek şöyle konuştu:

“Toplu Konut İdaresi, Türkiye’de belki de toplu konut konusunda yegane uzman kuruluş. Bu benim TOKİ Başkanı olarak Gaziantep’e beşinci defa gelişim. Gaziantep’te özellikle Şahinbey Belediyesi ve Şehitkamil Belediyesi’nin çalışmaları var. Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı...