27 / 04 / 2024

Saint-Gobain Weber 6. fabrikasını Samsun'da hizmete açtı!

Saint-Gobain Weber 6. fabrikasını Samsun'da hizmete açtı!

Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, 52 ülkede 200'ü aşkın üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber'in Türkiye'deki altıncı fabrikasını hizmete açmaktan gurur duyduklarını belirtti.



Endüstriyel harç üretimi gerçekleştiren Saint-Gobain Weber, yeni fabrikasını Samsun'da açtı. Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, 52 ülkede 200'ü aşkın üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber'in Türkiye'deki altıncı fabrikasını hizmete açmaktan gurur duyduklarını belirtti. Levent Gökçe yeni fabrika ile ilgili olarak şu bilgileri paylaştı, "Saint-Gobain Weber olarak Samsun'da hizmete açtığımız yeni fabrikamızın en son teknoloji ile kurulan tam otomasyona dayalı sistemi sektörün en gelişmiş makine ekipmanları ile donatıldı. İş güvenliği ve işçi sağlığını ön planda tutarak tasarlanan fabrikamız 30 milyon TL'lik bir yatırım ile hayata geçti."


Hedef 8 fabrika

Saint-Gobain Weber'in son 10 yılda 9 kat büyüdüğünü ve fabrika sayısının 1'den 6'ya çıktığını dile getiren Levent Gökçe; personel sayısının da 3 kat arttığını belirtti. Saint-Gobain Weber'in Türkiye'deki yatırımlarına devam edeceğini de belirten Gökçe, 8 fabrikaya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Bir sonraki fabrika yatırımı için Diyarbakır'ı işaret eden Gökçe, yatırımın iki yıl içerisinde yapılacağını açıkladı.


Posta


Geri Dön