24 / 04 / 2024

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve beraberindeki heyeti ağırladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Geyve Meydan çalışmasının ilçeye çok yakışacağı dile getiren başkan Ekrem Yüce, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Başkan Ekrem Yüce’ye destekleri ve hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve’de yoğun tempo 

Geyve Meydan projesinin ilçenin çehresini değiştireceğini söyleyen Yüce, “Hep ifade ediyorum; meydanlar toplumun bir araya geldiği, şehirlerin ruhunu yansıtan özel mekânlardır. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız marifetiyle Geyve’de hummalı bir çalışma yürütüyoruz. İlçemizin tarihi ve kültürel dokusuna uygun meydan projemizde Paşa ve Ağa Sokak ile Namık Kemal Caddesi’nde yenileme çalışmalarımız sürüyor. Kaldırımları, aydınlatmaları, sağlam altyapısı ile meydana çıkan arterler inşallah ilçemizin en güzel sokakları olacak” dedi.

7/24 yaşayan meydan 

Meydanda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi paylaşan Yüce, “Bilindiği üzere projemiz kapsamında merkezde bulunan camiinin çevresini yenileyeceğiz. Mimari konsepti olan revakların kaba inşaatını tamamladık. Oturma ve dinlenme alanları, yeşil alanlar, ağaçlar ile insanın ruh halinde derin izler bırakan güzel manzaralar oluşturacağız. Yine meydanda bulunacak süs havuzunun ve kafeteryanın da kaba inşaatları sona erdi. Yeşil alanları, şehir mobilyaları, mimari ve estetik uygulamaları ile 7/24 faydalanabilecek Geyve Meydan projemizi inşallah hızla tamamlayacak, hemşehrilerimize hediye edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!


Geri Dön