18 / 04 / 2024

sakarya meydan projeleri

sakarya meydan projeleri

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı 1. Etap'ın ihalesi 2 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı 1. Etap yenileme çalışmaları için 2 Mayıs Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Sakarya Taraklı Meydanı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

Taraklı’da inşa edilen yeni meydan çalışması ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İnşallah Haziran’da yeni meydan Taraklılı hemşerilerimizin hizmetinde olacak” dedi.

Taraklı Meydan projesi için çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taraklı’ya kazandırılacak yeni meydan projesinde çalışmalar başladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni meydanın 2 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşa edileceğini söyledi.

Taraklı Meydan Projesi hayata geçiriliyor!

Taraklı Meydan Projesi ile ilgili hazırlıkların sona erdiğini açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklımızın tarihi dokusu ile uyumlu 2 bin 500 metrekarelik alana yayılan bir meydan inşa edeceğiz." dedi

Sakarya Unkapanı Meydanı projesinin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Unkapanı Meydanı’nda başlattığı yenileme projesinin temeli atma töreni gerçekleşti. 

Sakarya Unkapanı Meydanı'nın temeli atılıyor!

Sakarya'ya yakın zamanda kazandırılacak Unkapı Meydanı için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce meydan inşaatı için yakın zamanda temel atma töreni yapılacağını dile getirdi.

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Sakarya Unkapanı Meydanı için düğmeye basıldı!

Sakarya Unkapanı Meydan projesi için çalışmalar başladı. Proje hakkında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yakın zamanda inşaat temellerinin atılacağını belirtti. 

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı bugün açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentte hayata geçirilen Demokrasi Meydanı'nın bugün açılacağını söyledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi meydan yenilemesi için ihale açtı. İhaleye giren 3 firmadan en yüksek fiyat veren firmayla sözleşme imzalandı.

Sakarya Demokrasi Meydanı Şubat'ta tamamlanacak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmalara ilişkin açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Demokrasi Meydanımızı Şubat ayında tamamlayarak şehrimize hediye edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

sakarya meydan projeleri Haberi

sakarya meydan projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve beraberindeki heyeti ağırladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Geyve Meydan çalışmasının ilçeye çok yakışacağı dile getiren başkan Ekrem Yüce, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Başkan Ekrem Yüce’ye destekleri ve hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.

Geyve’de yoğun tempo 

Geyve Meydan projesinin ilçenin çehresini değiştireceğini söyleyen Yüce, “Hep ifade ediyorum; meydanlar toplumun bir araya geldiği, şehirlerin ruhunu yansıtan özel mekânlardır. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız marifetiyle Geyve’de hummalı bir çalışma yürütüyoruz. İlçemizin tarihi ve kültürel dokusuna uygun meydan projemizde Paşa ve Ağa Sokak ile Namık Kemal Caddesi’nde yenileme çalışmalarımız sürüyor. Kaldırımları, aydınlatmaları, sağlam altyapısı ile meydana çıkan arterler inşallah ilçemizin en güzel sokakları olacak” dedi.

7/24 yaşayan meydan 

Meydanda yapılan çalışmalar...