29 / 03 / 2024

Sakarya Taraklı Meydanı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

Sakarya Taraklı Meydanı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

Taraklı’da inşa edilen yeni meydan çalışması ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İnşallah Haziran’da yeni meydan Taraklılı hemşerilerimizin hizmetinde olacak” dedi.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Taraklı Meydan Projesi’nde gelinen son noktayı açıkladı. Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun talimatları doğrultusunda Taraklı Meydan Projesi için çalışmalarımıza başlamıştık. Alanda inşa işlemleri sürüyor. İnşallah Haziran’da yeni meydan Taraklılı hemşerilerimizin hizmetinde olacak” ifadelerini kullandı.


Yüzde 40’ı Tamam

Projede hakkında da bilgiler veren Oktar, “Projede taş döşeme işlemlerimiz devam ediyor. Hemen arkasından çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmalarını bölgede gerçekleştireceğiz. 2 bin 500 metrekarelik alanda devam eden çalışmaların yaklaşık yüzde 40’lık kısmı tamamlandı. Taraklı, şehrimizin turizm potansiyeli açısından en fazla öneme sahip yerlerden biri konumunda. Farklı şehirlerden ve hatta yurtdışından insanlar Taraklı’yı ziyaret ediyorlar. İlçe merkezinde inşa ettiğimiz meydan, ilçe turizmi açısından da oldukça önemli bir yere sahip olacak” diye konuştu.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön