20 / 04 / 2024

Taraklı Meydanı ne zaman açılacak

Taraklı Meydanı ne zaman açılacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı’da devam eden çevre, ulaşım, altyapı ve içme suyu yatırımlarını inceledi. İşte Taraklı yatırımlarında son durum...

Sakarya Taraklı Meydanı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

Taraklı’da inşa edilen yeni meydan çalışması ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İnşallah Haziran’da yeni meydan Taraklılı hemşerilerimizin hizmetinde olacak” dedi.

Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları haftaya hızlı girdi. Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...

Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar? 

Meydan Başakşehir projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar oldu?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Taksim Meydanı ne olacak?

İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu’nun Taksim Meydanı ile ilgili kararının ardından İletişim Başkanlığı, Dijital Gösterim Merkezi çadırını kaldırıyor. İBB'nin geçici bir süre için kurduğu ‘Kavuşma Durağı’nın da kaldırılması bekleniyor...

Eon Meydan ne zaman teslim?

Eon Meydan projesi İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor.   2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede 220 konut ve 54 ticari birim bulunuyor. Peki Eon Meydan ne zaman teslim?

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Ümraniye Meydan Evleri'nin tamamlandıktan sonra alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor. Peki Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı ev fiyatları ne kadar?

Lansmana özel cazip ödeme ve fiyat avantajları sunulan Meydan Ardıçlı projesinde daireler 2019 yılında teslim edilecek. Meydan Ardıçlı ev fiyatları ne kadar?

Taraklı Meydanı ne zaman açılacak Haberi

Taraklı Meydanı ne zaman açılacak


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı’da devam eden çevre, ulaşım, altyapı ve içme suyu yatırımlarını inceledi. Toçoğlu’na AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Taraklı Kaymakamı Muhammet Kaya, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, muhtarlar ve meclis üyeleri de eşlik etti.


Taraklı’ya 4 Milyonluk Proje

İlk olarak ilçede devam eden altyapı ve içme suyu yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Taraklı’da başlattığımız 7 kilometrelik içme suyu hattında çalışmalarımız tamamlandı. Bir diğer altyapı projemiz de kanalizasyon ile ilgili. 24 kilometrelik bu hatta da çalışmalar sürüyor. 4 milyonluk bu yatırımın da tamamlanmasıyla ilçemizi sağlam altyapıyla buluşturmuş olacağız. Ayrıca Taraklı’da alternatif kaynak arama çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda...