18 / 04 / 2024

Sakarya Geyve'nin altyapısı yenilendi!

Sakarya Geyve'nin altyapısı yenilendi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Geyve’de başlatmış olduğumuz çalışmalarımız kapsamında bölgenin 77 kilometrelik kanalizasyon ve 14 kilometrelik yağmursuyu hattını yeniledik" dedi




Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve’de devam eden yağmursuyu hattı inşa çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Rüstem Keleş, “İlçede başlatmış olduğumuz yatırımlar kapsamında 77 kilometrelik kanalizasyon hattının inşası tamamlandı. Bölgedeki 2. etap çalışmalarımız kapsamında ise ilçemize 7 kilometrelik yağmursuyu hattı inşa ettik” diye konuştu.


77 Kilometrelik Hat

Geyve’nin kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla sağlam ve modern bir altyapıya kavuştuğunu belirten Rüstem Keleş, “16 İlçemizdeki 65 projemizi bir bir tamamlıyoruz. Geyve’de başlatmış olduğumuz çalışmalarımız kapsamında bölgenin 77 kilometrelik kanalizasyon ve 14 kilometrelik yağmursuyu hattını yeniledik. Geyve modern ve sağlam altyapıya kavuştu. İnşallah ilçemizde uzun yıllar atıksu ve yağmursuyu sorunu yaşanmayacak. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Altyapıda Sorun Yaşanmayacak

Rüstem Keleş, “İnşallah bölgede inşa ettiğimiz 14 kilometrelik yağmursuyu hattı ile zaman zaman yaşanan yağmursuyu sorunu artık yaşanmayacak.  Çalışmalarımızı tamamladığımız kanalizasyon hattı, kısa süre içerisinde devreye alacağımız atıksu arıtma tesisi ile entegre olacak. Tesisimizin tamamlanmasıyla güney bölgemizden Sakarya Nehri’ne hiçbir şekilde atıksu karışmayacak” ifadelerini kullandı. 



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön