19 / 04 / 2024

Sakarya Kocaali'nin altyapı projeleri tamamlanıyor!

Sakarya Kocaali'nin altyapı projeleri tamamlanıyor!

ASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Kocaali ilçemize 3,5 milyon liralık yatırım yaparak 5 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa ettik. Kocaalili hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali’de hayata geçirilen yağmursuyu projesinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Yeni inşa edilen yağmursuyu hattı ile bölgede bir sorunu daha çözüme kavuşturduklarını dile getiren Dr. Rüstem Keleş, “Kocaali ilçemize 3,5 milyon liralık yatırım yaparak 5 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa ettik. Kocaalili hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.


5 kilometrelik hat tamam

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “SASKİ olarak şehrimizin 16 ilçesini sağlam altyapı ile buluşturacak projeleri bir bir tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Kocaali ilçemiz için hayata geçirdiğimiz yağmursuyu projemiz tamamlandı. Bölgede 5 kilometre yağmursuyu hattı inşa ettik. Yatırımımızın değeri 3,5 milyon lira. Ekiplerimiz hat üzerinde gerekli testleri gerçekleştiriyor. İnşallah kısa süre içerisinde hattı devreye alacağız. 5 kilometrelik yeni yağmursuyu hattı ile ilçemizin yağmursuyu altyapısı artık daha güçlü olacak” ifadelerini kullandı.


Bölge için 100 milyon lira

SASKİ’nin Kocaali’de yaklaşık 100 milyonluk altyapı projelerinin devam ettiğini belirten Rüstem Keleş, “Kocaali ilçemizin altyapı geleceğini garanti altına alacak önemli projelerimiz bölgede devam ediyor. Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisimizi devreye alıyoruz. Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ve 121 kilometrelik kanalizasyon hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Karasu ve Kocaali ilçelerimizi birinci sınıf içmesuyu ile buluşturacak 450 kilometrelik içmesuyu hattında da önemli aşamalar kaydettik. Toplamda 100 milyon lirayı bulan altyapı yatırımlarının tamamlanmasıyla Kocaalili hemşerilerimiz içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyunda hiçbir sorun yaşamayacaklar” dedi.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön