28 / 03 / 2024

sakarya yatırımları 2017

sakarya yatırımları 2017

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil yaptığı açıklamada Sakarya'da hayata geçirilen katlı otopark projesinin hizmete açıldığını belirtti.

Sakarya Kocaali'nin altyapı projeleri tamamlanıyor!

ASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Kocaali ilçemize 3,5 milyon liralık yatırım yaparak 5 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa ettik. Kocaalili hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya'daki 384 milyonluk 43 proje açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 16 Mart Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreninde Büyükşehir Belediyesi’nin 384 Milyon TL değerindeki 43 projesinin açılacağını belirtti.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya'ya yeni kültür ve kongre merkezi inşa edilecek!

Sakaryayı kültür kenti yapacaklarını söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente yeni bir Kültür ve Kongre Merkezi hediye edeceklerini söyledi.

Sakarya Yaşlı Destek Merkezi’ne hibe desteği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği ‘Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi’ projesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan hibe desteği almaya hak kazandı.

Sakarya Büyükşehir'den bin 35 günde 1 milyarlık proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kamuoyuyla paylaştıkları projeler, tamamlanan yatırımlar ve yapımı devam eden hizmetlerle ilgili olarak açıklamalar yaptı, işte o açıklamalar...

Sakarya Ferizli yeni altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehir genelinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. SASKİ, şehrin birçok noktasında içmesuyu ve kanalizasyon hatları, arıtma tesisleri inşa ederken lokal problemleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

İnşaat yatırımları hız kesmiyor!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜlK) 2017’nin ikinci çeyrek dönemine ilişkin milli gelir verilerine göre ikinci çeyrekteki büyümenin büyük ölçüde inşaat yatırımlarından kaynaklandığı görülüyor.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi Ergün Ür tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

sakarya yatırımları 2017 Haberi

sakarya yatırımları 2017


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Katlı Otopark hizmet sunmaya başladı. Şehrin ilk katlı otoparkı olma özelliği taşıyan projenin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’da gerçekleştirdiği Toplu Açılış Töreni’nde yapılmıştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “İl Müftülüğü’nün hemen yanında hayata geçirdiğimiz Katlı Otopark hizmet sunmaya başlamıştır. Hayırlı olsun” dedi.


Şehir merkezine yürüme mesafesinde

Pistil, “300 araç kapasiteli otoparkımız hizmet sunmaya başladı. Otoparkımızın iç kısımlarında akıllı yönlendirme sistemleri mevcut. Aynı zamanda otoparkımız da asansörde yer alıyor. Engelli erişimine de uygun bir şekilde dizayn ettik. En önemli nokta da şehrimizin cazibe merkezlerine yakın konumda bulunuyor. Şehir merkezinin birçok bölgesine yürüme mesafesinde. Bilindiği üzere şehir trafiğini olumsuz etkileyen en önemli faktör park ihlalleridir. Bu anlamda hizmete aldığımız Katlı Otopark bu...