28 / 03 / 2024

Sakarya Maltepe Park bahara yetişecek!

Sakarya Maltepe Park bahara yetişecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Maltepe Sosyal Tesislerinde başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Maltepe Sosyal Tesislerinde başlatılan dönüşüm çalışmaları devam ediyor. 35 bin metrekarelik alanda örnek bir dönüşüm projesini hayata geçireceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Şehrin birçok noktasına yeni yaşam alanları kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını da dile getiren Toçoğlu, “İnşallah bahar aylarında projemiz hizmette olacak” diyerek Maltepe Park için tarih verdi.


35 bin metrekarelik yaşam alanı

Başkan Toçoğlu, “Maltepe Sosyal Tesislerini halkımızın kullanımına sunacağımızı daha önce açıklamıştık. Projemizi hazırladık. Burada hemen çalışmalarımızı başlattık. 35 dönüm arazi üzerinde örnek bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Aynı zamanda bölgede bulunan yaklaşık 37 yıllık kuleyi de muhafaza ediyoruz. Şuan  araziyi proje kotuna getirmek adına kazı işlemlerimiz devam ediyor. İnşallah projemizin tamamlanmasıyla birlikte hem bölgede yaşayan vatandaşlarımız hem de şehrimiz yeni bir sosyal tesise kavuşmuş olacak” diye konuştu.


Örnek bir tesis

Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Şehrimizin dört bir yanında sosyal tesisler inşa ediyoruz. Maltepe Sosyal Tesislerinin de örnek bir çalışma olacağına inanıyoruz. İnşallah yürüyüş yolları, düğün salonu, kafeteryalar, restaurant ve çocuk oyun alanlarıyla şehirde yepyeni bir buluşma noktasını hizmete sunmuş olacağız. Vatandaşlarımızın sevdikleriyle birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri bir tesis ortaya çıkacak. Bu tesis şehrimize çok yakışacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.”



Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön