23 / 04 / 2024

Sakarya Taraklı Meydan Projesi’nde sona gelindi!

Sakarya Taraklı Meydan Projesi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Taraklı Meydan Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı. Oktar, “Taraklı Meydan Projemizde çalışmalar yüzde 90 seviyelerine ulaştı." dedi




Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Taraklı Meydan Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı. Oktar, “Taraklı Meydan Projemizde çalışmalar yüzde 90 seviyelerine ulaştı. Projemizin tamamlanmasıyla bölge hem zengin sosyal donatı alanlarına hem de tarihi dokuyla uyumlu yepyeni bir görünüme kavuşacak” ifadelerini kullandı.


Çalışmalarda Sona Gelindi

Taraklı Meydanı’nın önemine de değinen Oktar, “Meydanda taş döşeme işlemlerimiz tamamlandı. Aydınlatma için elektrik kablolarını yerleştiriyoruz. Son olarak 2 bin 500 metrekarelik alanda yapacağımız çevre düzenlemesi ile birlikte bu alanı kullanıma sunacağız. Şehrimiz turizminin cazibe merkezlerinden olan Taraklı, artık misafirlerini yeni meydanında ağırlayacak. Bu vesileyle hem Taraklı’ya hem de şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.





Sakarya Büyükşehir Belediyesi




Haber Sakarya Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Taraklı Meydan Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı. Oktar, “Taraklı Meydan Projemiz’de çalışmalar yüzde 90 seviyelerine ulaştı. Projemizin tamamlanmasıyla bölge hem zengin sosyal donatı alanlarına, hem de tarihi dokuyla uyumlu yepyeni bir görünüme kavuşacak. Meydanda taş döşeme işlemlerimiz tamamlandı. Aydınlatma için elektrik kablolarını yerleştiriyoruz. Son olarak 2 bin 500 metrekarelik alanda yapacağımız çevre düzenlemesi ile birlikte bu alanı kullanıma sunacağız” dedi.



Sakarya Yenigün


Geri Dön