29 / 03 / 2024

Sakarya yatırımları masaya yatırıldı!

Sakarya yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Ada Trenini yer altına alacak projeye tam destek sözü verdi. Dişli, “Ankara’da tüm arkadaşlarımız ile birlikte şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’yi makamında ağırladı. AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Büyükşehir Bürokratlarının da hazır bulunduğu ziyarette Sakarya’ya yapılması planlanan yatırımlar masaya yatırıldı. Genel Başkan Yardımcısı Dişli, başta Ada Trenini yer altına alacak proje olmak üzere diğer tüm yatırımlara destek sözü verdi.


Projelere Kaldığımız Yerden Devam

Genel Başkan Yardımcılığı görevinin hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Değerli Milletvekilimiz Şaban Dişli Genel Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. Bu görevin bizler için ayrıca bir önemi var. Şehrimizde başlanmış ve harekete geçirilmesi gereken bir takım projeler var. Özellikle hemşerilerimize seçimlerde söz verdiğimiz Trenin Yer Altına Alınması, Topça Kavşağı, İkinci Üniversite ve Karapürçek Yolu projelerini bir an önce nihayete erdirmek niyetindeyiz. İnşallah iş ve çözüm odaklı sürece beraberce girmek istiyoruz. Bu konuda hepimiz kararlı ve iyi niyetliyiz. İnşallah önümüzdeki 3 yıllık süreç Sakaryamızın hak ettiği hizmetleri aldığı bir süreç olacaktır. Bu vesileyle Genel Başkan Yardımcımız Şaban Dişli’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


El Ele Vereceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, “Ben bugün İl Başkanlığı ziyaretimizde de söyledim; Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğü önemli. Biz de Ankara’da tüm arkadaşlarımız ile birlikte şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Tabi burada ülkemiz ekonomisinin büyümesi ve hükümetimizin başarısı çok önemli. Bildiğiniz üzere devletimize hem içeriden hem de dışarıdan bir takım saldırılar var. Gezi olaylarından bu yana bizi tökezlettirmeye çalışıyorlar. Ancak bunun üstesinden hep birlikte geleceğiz” diye konuştu.


Çalışmalar Tamamlanacak

Dişli konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı; “Hep birlikte bu işleri tamamlayacağız. Daha önce de yaptığımız gibi huzurlu bir şekilde çalışma ortamı sağlayarak gerekenleri yapacağız. Sakarya sizden ve bizden çok şey bekliyor. El ele vererek bunların üstesinden geliriz. Huzurun olduğu yerde üretim olur. O huzuru sağlamada sizin önderliğiniz gerçekten önemlidir. Milletvekili arkadaşlarımızla da gerekli iş birliğini yaparak çalışmalarımızı nihayete erdireceğiz” ifadelerini kullandı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön