18 / 04 / 2024

sakarya yatırımları 2016

sakarya yatırımları 2016

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede ilk kaynak töreni ile birlikte çalışmaların başlayacağını açıkladı.

Sakarya Hacıkışla’ya yeni içmesuyu hattı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehrin tüm mahallelerine temiz ve bol içmesuyu ulaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Zeki Toçoğlu: İmar konusunda zihniyet dönüşümü şart!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yerel basın mensupları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan yeni itfaiye binası ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) projelerini inceledi. İşte Toçoğlu'nun yaptığı açıklamalar...

Sakarya'ya 400 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle yaptığı değerlendirmede tamamlanan ve devam eden projelere ilişkin bilgiler verdi.

Sakarya Mithatpaşa yeni sosyal alanlara kavuşuyor!

Mithatpaşa’da devam eden yeni yol çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehir plancılarımız ve ulaşım ekibimiz bu alana yeni bir geometrik düzen çizdiler. Bölgeye şehrimiz için önemli bir alternatif kavşak çalışması kazandırıyoruz." dedi

Sakarya Pamukova yeni yüzüne kavuşuyor!

İlçelerdeki asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Pamukova’da 14 kilometrelik arterdeki çalışmalarını tamamladı. SASKİ eliyle altyapı ve içmesuyunda proje çalışmalarının sonlandığı güzergâhlar için gelinen noktada 24 bin ton asfalt kullanıldı.

Sakarya Büyükşehir’den Pamukova’ya 110 bin ton asfalt!

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu , “Altyapı ve içmesuyunda birçok projeye kavuşan Pamukova’mızda 110 bin tonluk asfalt atağı başlattık" dedi

Sakarya Taraklı'nın altyapısı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Taraklı Kanalizasyon İnşaatı projesinde sona yaklaşıldığını açıkladı

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Kuzuluk'un altyapısına 20 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk’ta devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Pamukova'nın çehresi değişiyor!

Pamukova’da hayata geçirilen altyapı ve içmesuyu çalışmaları ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizde 77 kilometrelik kanalizasyon hattının inşası tamamlandı." dedi

Sakarya'daki 39 proje Eylül’de hizmete alınıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi eliyle 16 ilçede devam eden proje çalışmalarını değerlendirdi. Toçoğlu Sakarya'daki 39 projenin Eylül'de hizmete alınacağını açıkladı...

Sakarya yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Ada Trenini yer altına alacak projeye tam destek sözü verdi. Dişli, “Ankara’da tüm arkadaşlarımız ile birlikte şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi

Sakarya'da atıksu arıtma tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Mayıs Ayı Olağan Genel Kurulu 2. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında toplandı.

Sakarya Serdivan'a 35 milyonluk yatırım!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile bir araya gelen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Serdivan’a yaklaşık 35 milyonluk yatırımımızla 300 kilometrelik içmesuyu ve 13 kilometrelik de yağmursuyu hattı inşa edeceğiz." dedi

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu ve özel sektör yatırımları 2017'de artacak!

2016 yılında 440.7 milyar lira seviyesinde gerçekleşen yatırımlar gelecek yıl 497.1 milyar TL`ye yükselecek. Yatırımların 374.8 milyar liralık bölümü ise özel kesim tarafından yapılacak. Öte yandan yatırımların tamamlanma süresi de kısalıyor.

sakarya yatırımları 2016 Haberi

sakarya yatırımları 2016


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serpan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede ilk kaynak töreni ile birlikte çalışmaların başlayacağını açıkladı. Sakarya’yı daha yaşanılabilir bir şehir haline getirebilmek için altyapı, içmesuyu ve atıksu konusunda yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Kısa süre önce Erenler ilçemizin tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede ilk hat montajını yaparak çalışmalara başlamıştık. Şimdi de benzer bir projeyi Serpan ilçemiz için hayata geçiriyoruz. 35 milyon liralık projeyle ilçemizin tüm içmesuyu altyapısını yenileyeceğiz. 11 Kasım Cuma günü vatandaşlarımızın da katılımıyla düzenleyeceğimiz ilk kaynak töreniyle çalışmalarımıza başlıyoruz” diye konuştu.


300 Kilometre İçmesuyu Hattı

Serpan’da hayata geçirilecek proje ile içmesuyu kalitesini güvence altına alacaklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Serpan altyapısına 35 milyonluk yatırım yapıyoruz. Proje kapsamında bölgedeki tüm içmesuyu hatlarını yenileyeceğiz....