25 / 04 / 2024

Sakarya'da 7 mahallenin imar planları bir ay askıda!

Sakarya'da 7 mahallenin imar planları bir ay askıda!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, Adapazarı’nın Süleymanbey, Köprübaşı, Karaköy, Rüstemler, Taşlık, Çökekler ve Göktepe Mahallelerin kırsal alan sınırlarına yönelik imar planı kararı onaylandı...



Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kırsal alan  sınırlarına yönelik imar planı onaylandı.

Bizim Sakarya'da yer alan habere göre; Adapazarı’nın Süleymanbey, Köprübaşı, Karaköy, Rüstemler, Taşlık, Çökekler ve Göktepe Mahallelerin kırsal alan sınırlarına yönelik imar planları, Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 13 Ocak 2020'de 1/6 sayılı kararı ile onaylandı ve 6 Şubat Perşembe gününden itibaren bir aylık askı sürecine çıktı.

Muhtarlıklarda Askıda Kalacak 

Adapazarı Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Süleymanbey, Köprübaşı, Karaköy, Rüstemler, Taşlık, Çökekler ve Göktepe Mahallelerin kırsal alan sınırlarına yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisinin 13 Ocak 2020 tarihli 1/6 sayılı kararı ile onaylandı. 7 mahalleye ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları, 6 Şubat Perşembe gününden itibaren 1 aylık askı sürecinde kalacak. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilecek.

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!


Geri Dön