28 / 03 / 2024

Saklıvadi fiyat!

Saklıvadi fiyat!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Saklıvadi

Saklıvadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Saklıvadi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Yatırımlarını son sürat sürdüren  Artaş İnşaat  Avrupa Konutları Saklıvadi projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Saklıvadi projesinde 235 konut, 222 ofis ve 5 ticari ünite bulunacak.

Saklıvadi fiyat!
Saklıvadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Saklıvadi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Saklı Vadi projesi Artaş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuruda bulunuldu ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. 

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi 285 milyon 28 bin 197 TL'ye mal olacak. Proje 7 blok olarak hayata geçirilecek.

Ayazağa Saklıvadi projesinin arsa alanı 23 bin 842 metrekare, inşaat alanı 96 bin 36 metrekare şeklinde belirlendi.

Saklıvadi fiyat!
Saklıvadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Saklıvadi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Merakla beklenen Artaş İnşaat Saklıvadi projesinin hafriyat çalışmalarına Şubat 2022 tarihinde başlanması planlanmakta olup, yaklaşık olarak 45 gün sürerek Nisan 2022'de tamamlanması planlanıyor.

Projede A Blok, B1 Blok, B2 Blok, B3 Blok, C1 Blok, C2 Blok ve C3 Blok olmak üzere 7 adet blok inşa edilecek. Projede; 17 adet 1 oda 1 salon, 79 adet 2 oda 1 salon, 138 adet 3 oda 1 salon ve 1 adet 4 oda 1 salon konut yer alacak. 

Saklıvadi fiyat!

Artaş İnşaat Saklıvadi nerede?
Artaş İnşaat Saklıvadi nerede sorusuna projeye en yakın konut (Vadistanbul Teras Evleri) 190 metre doğuda yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projeye en yakın eğitim kurumu 360 metre güneyindeki Uğur Okulları Vadistanbul kampüsü. Proje sahasının; 700 metre kuzeydoğusunda Vadistanbul Alışveriş Merkezi, 1,5 kilometre doğusunda Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi bulunuyor.

Saklıvadi projesi nerede?
Projenin Fatih Sultan Mehmet köprüsüne kuş uçuşu mesafesi 6,7 kilometre, İstanbul Havalimanına kuş uçuşu mesafesi 26 kilometre, Sazlıdere Barajına kuş uçuşu mesafesi 20 kilometre olarak belirlendi.

Ayazağa Saklıvadi projesi kapsamında yer alan konutlar için 1 adet havuz ve ofisler için 1 adet havuz yapılacak. Proje kapsamındaki ofisler için 390 araçlık, ticaret alanı için 11 araçlık ve konutlar için 188 araçlık otopark ayrıldı. Bunun 557’si kapalı 32’si açık otopark olacak şekilde planlandı.

Saklıvadi fiyat!

Saklıvadi nerede?
Avrupa Konutları Saklıvadi projesi Proje İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mah., F21C15C4D Pafta, 10627 Ada 3 Parsel üzerinde yükselecek.

Projede depo, bekleme salonu, WC, teknik alanlar, soyunma odaları, mescit ve personel odası, yüzme havuzu ve yönetim birimleri bulunacak.

Saklıvadi fiyat!
Saklıvadi fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Saklıvadi fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: http://www.avrupakonutlari.com/

Avrupa Konutları Saklıvadi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön